Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schabo

235 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schell Judit, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa, Karsai Zita, Bálizs Anett, Verrasztó Evelyn és Csonka András is kifutóra lépett profi modellek mellett a Gondold új-ra! divatshow-n, ahol izgalmas, máshol már szemétnek szánt anyagokból készült látványos ruhakölteményeket mutattak be az…..
Újabb divatmogul kerül a filmvászonra, ezúttal a 2008-ban elhunyt francia tervező élettörténete ihlette meg a készítőket. A munka 2013 tavaszán kezdődik majd, és várhatóan a jövő év végén kerül a mozikba a szintén francia Bertrand Bonello rendezésében. A főszerepet az…..
Egy rövid, egyszerű, de nagyon jó videót találtunk Audrey Hepburn és Hubert de Givenchy különleges kapcsolatáról. Érdemes megnézni, igaz, angolul van, de ha valaki nem értené, a különleges fotók miatt is élvezetes.  ..
Az Armani Exchange már a tavaszi-nyári kollekció kampányában (egy iteraktív videóban) is együtt dolgozott a Wetendben nemrég saját cipőboltot nyitó Palvin Barbival, és nem meglepő, hogy a telet sem tudták nélküle elképzelni. Giorgio Armani fiataloknak szánt kollekciója már…..
Egyszerűen nem találni szavakat arra, milyen jól néz ki Cindy Crawford 46 évesen, de túllépve ezen az első ámulaton a másik nagyon fontos hír vele kapcsolatban, hogy elkészült a C&A-nak tervezett kollekciója. A ruhákat a múlt héten mutatták be először Düsseldorfban, és…..
Váci utca Keleten ez a trend 2012.10.15 22:05:41
Fahad Hussayn az egyik legkeresettebb tervező Pakisztánban, különösen a menyasszonyok körében. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy újabban ő Pakisztán Makány Mártája, ha értitek, mire gondolok. A L'Oreal Paris Bridal Week ottani divatshowján így nem is kérdés, hogy ezúttal is az…..
Két nagy név, Karl Lagerfeld, és a némi szünet után visszatérő Shu Uemura állt össze egy kollekció erejéig. Nehéz is volna bármit mondanunk, beszéljenek inkább szavak helyett a képek. A limitált szériás kollekció hamarosan kapható lesz a márka honlapján, kb. 5000 és 15 000…..
Öt éves a Sugarbird, ennek apropóján  Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita születésnapi partit szervezett és bemutatták a márka őszi/téli kollekciójának legújabb darabjait. Zimány Linda a kezdetek óta tagja a csapatnak, a glammodell a…..
A kilencvenes évek romantikus rockere az utóbbi időkben nemcsak a nosztalgikus koncertjeiből él, hanem időközben a divatvilág komoly szereplője is lett. Fotósként ugyanis komoly sikereket tudhat magáénak, sőt, megjelent egy könyv is, amiben a leghíresebb képeit közlik, ezek pedig…..
Vagyis inkább a családja, hiszen a fiatal modellnek nincs túl sok ideje arra, hogy itthon legyen. Épphogy befejezi a fotózást az egyik nagy márkával, már megy is a következőig. Közben a Westend földszintjén Palvini néven nyitottak boltot Palvinék, ahol lengyel cipőket árulnak.…..
Váci utca Yoko Ono ékszerei 2012.10.01 18:05:01
A 79 éves japán művész ékszerkollekciót tervezett, mégpedig a Swarovskinak. John Lennon özvegye először 1966-ben nyúlt az üvegkulcs motívumhoz, akkor az eget akarta nyitni vele, most pedig az egész univerzumot. A kollekció természetesen limitált szériás, gyűrűt, karkötőt,…..
Újabb nőről imádkozta le a bugyit a szexista Terry Richardson. Na, persze ezt mi sem gondoljuk komolyan, mármint, hogy rimánkodni kellett volna Lady Gagának ahhoz, hogy pucéran pózoljon a híres divatfotós kamerája előtt.  A stílusikon nem problémázott a a retusálás miatt, így…..
Már két éve elindította Project D márkáját Tabitha Somerset és Dannii Minogue, ám soha ekkora hírverést nem kaptak még, mint mostanság, és mindezt a brit királyi családnak köszönhetik. Először Katalin hercegnő szexis hátsójú húga, Pippa viselte az egyik ruhájukat, amikor…..
A nagy divatmárkák általában a standard modellekkel reklámozzák kollekcióikat, ám most a Ralph Lauren úgy gondolta, itt az ideje kilépni a megszokottból. Rachel Green egykori munkaadójától ez azért is meglepő, mert korábban éppen az extrasovány nőiesség mellett voksolt. Akkor…..
A luxusmárkákat forgalmazó KZM megtartotta már-már hagyományosnak mondható őszi partiját, amin hazai celebek mutatták be a legújabb darabokat. Bemutatkozott például az elegáns férfiak nagy kedvence, az Armani, ami most is az igazi luxust, a sportos magabiztosságot tükrözi.…..
A vietnámi származású Luu Anh Tuan még 1989-ben jött Magyarországra diplomata szüleivel, és aztán hamar szerelembe is esett Budapesttel, így nem volt kérdéses, hogy itt kezdi el tervezői pályáját, ami annyira kiemelkedő és sikeres, hogy már a londoni Wallpaper magazin is…..
Nem hiszem, hogy New Yorkban bármi is megdöbbentheti az embereket, most meg, hogy elkezdődött a divathét, pláne igaz ez. Mindenesetre mi csíptük a The Guardian összeállítását, amin a Ritz Plaza Park vörösszőnyegn bevonuló, roppant trendi kutyákról készített. Vigyázat, csalunk,…..
Szeptember 13-ig tart az az akció, amiben Sloggi termékeket vásárolhatunk olcsóbban egyes Triumph üzletekben. Az akció lényege, hogy minden második Sloggi termékre 50% kedvezményt adnak.  A Sloggi egyébként kimondottan az egyszerű és kényelmes vonalra állt rá. Semmi trükk, semmi…..
Az elegánsan nőies Natalie Portman és a francia divatház kapcsolata idén is folytatódik, úgy tűnik az együttműködés mindkét részről bevállt. A 31 éves színésznő stílusosan meztelenül reklámozza a Dior Rouge Nude nevet viselő új rúzsát. Persze, azért a lényeg mindvégig…..
50 éve halt meg a nőiesség egyik legnagyobb szimbóluma, Marilyn Monroe. A színésznő hűséges vásárlója volt az olasz Salvatore Ferragamo divatháznak, különösen a cipőiket imádta. A márka hálával emlékszik a szexszimbólumra, és az évforduló alkalmából Firenzében, a…..
Amíg a Chanel az őszi lakk színeit vezei be éppen a piacra, addig természetesen mindenkit az érdekel, hogy mi a következő hármasfogat, amit a divatház a körmeinkre talált ki. Merthogy bővült a Le Vernis kollekció, mégpedig három újabb színnel. A Delicatesse egy elegáns,…..
A fiatal magyar modell és a világhírű divatház kapcsolata úgy tűnik, hosszú és gyümölcsözö. Barbara most egy I LOVE Chanel videóban szerepel, és ami a legjobb, hogy a védjegyévé vált ajkai miatt pillanatok alatt felismerhető, pedig igazából nem is látható teljesen az…..
Itt az új alsónemű kollekció David Beckhamtől, amit ősztől már megvásárolhattok a H&M-ben. Nagy újdonságot nem látunk a tavalyi kínálathoz képest (sportos, egyszerű), ha csak azt nem, hogy David Beckham egyre morcosabban néz a fotókon. Nektek bejön?  ..
Itt az új kínai őrület leégés ellen, ez a Face-Kini. A lényege, hogy teljesen eltakarja a fejet, így még a leghalványabb barnulás lehetőségét is kizárja. Ugye nem lepődünk meg, hogy ez az ötlet is Kínából jön, méghozzá Shandong tartományból! A különös sapkának rengeteg…..
A neves divatfotós, Annie Leibovitz készítette azt a sorozatot, amiben az olimpiai bajnok Phelps feszít egy alsónadrágban. A sportoló, alkár csak a vízben, a szárazföldön is tudatosan építi a karrierjét, féltenünk biztosan nem kell attól, hogy anyagi gondjai lesznek. Azt ugyan nem…..