Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pupi91

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést mindenkitől a közel egy hetes kimaradás miatt. Hogy miért nem tudtam foglalkozni a bloggal, annak két nagyon - de tényleg NAGYON - nyomós oka van. Az első, hogy lesz egy félévi vizsgám jövő héten, és arra készülök. Ez nem is annyira az időmet veszi el, mert gyakorlati…..
Ezúttal egy csak Dvd-re megjelent játékadaptációról beszélünk, mely ugyan nem vészes, de lehetett volna jobb is. ..
Pupi91 2012.03.15 22:06:50
akkor most 1 kritika szerintem is...szerintem ez 1 szar...akkora csalódás ért...John Foo mint Jin...szerintem nem is igazán hasonlítanak...a verekedések...szörnyűek...fantáziátlan fosadék mind...az összes arról szólt h Jint leverik mint a taknyot utána a végén eszébe jut h az anyja okította és utána mint főnix poraiból feléled és nyer...1 rakás szar...a koreográfia a másik mélypont...pedig Cyrill Raffaelli a B13 1 és 2-ben bebizonyította h ért a bunyóhoz...ami ott van az követhető,látványos,többszöri megnézés után is az állam leesik tőle...de amt itt művelt...olyan mintha a Rocky bunyóit a Mátrixhoz hasonlítanám...pedig John Foo is tud verekedni (érdekesség gyanánt John Foo az a Wushu harcosként kreditált személy aki "A sárkány bosszúja" című Tony Jaa akcióorgiában is szerepelt és az égő templomos harcban is odatette magát...Lateef Crowder mint Eddie Gordo szintúgy játszott az említett filmben és ott is bizonyított h a Capoeira bizony az ő asztala...és a karcolása a mellkasán abban a filmben hát priceless...)...Christie Monteiro szart sem ért...jó nő az tény de ezen felül semmit sem számított...Luke Goss-nak hívják a Steve Fox-ot alakító színészt..ő a Penge 2 főgonosza volt és a Death Race 2 főszereplője (aminek szintúgy helye lenne itt én úgy vélem...döntsetek ti h hol állná meg a helyét)...am emlegetettétek a Mortal Kombatot...adva van nekünk itt még 2 ember...Ian Anthony Dale (Kazuya) és az előbb említett Lateef Crowder...mindketten nagy eséllyel szerepelni fognak az új MK filmben (a Rebirth és a webes sorozat után eléggé várós film)...IAD Skorpiót játssza majd LC pedig Baraka-t....szvl számomra ez a film 1 meg sem történt esemény volt ;)
Biohazor ajánlotta a Kardok Könyve c. filmet már jó ideje, és most végre elkészült a bemutatója. Ez tipikusan az a fajta film, ami jó is lehetett volna, ha nem akartak volna minden áron misztikus hablatyot belepakolni. Na meg azt az akciót!..
Újabb gyerekkori kedvenc, ezúttal nem Sorter kommentárjával, de továbbra is rengeteg fight-al a főszerepben. Jó szórakozást!  ..
Angol cím: Jerome Is The New Black Magyar cím: - Leírás: Peterék új barátot keresnek, hogy pótolják Cleveland-et. Ezt Jerome személyében találják meg, aki mint kiderül Lois egyik expasija. Ez konfliktushoz vezet. Emellett Brian próbálja megszerettetni magát Quagmire-rel.Letöltés:…..
Pupi91 2011.10.03 18:57:54
Az év első nagy meglepetése ez az apró, de színvonalas akciófilm. ..
A "Gyöngyszemek" című videók nem rossz filmekről fognak szólni, hanem leginkább olyan alkotásokról, amik nem kaptak kellő megtisztelést, és eltűntek a nagy produkciók nyomása alatt, vagy egyszerűen csak nem értékelték eléggé. De ezeken felül valószínűleg…..