Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vike74

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Bár az utóbbi években elég gyorsan épültek az autópályák hazánkban, valamin mégis csak spóroltak. Én például hiányolom, hogy a nagyobb csomópontok, ahol például autópályák találkoznak, nincsenek kivilágítva. Ez azért talán jól jönne, még ha nem is azt várom el, hogy az…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
Az elmúlt 6 évben megszámlálhatatlan orvos-beteg találkozót láttam vagy vizsgáltam meg én is beteget. Nem egyszer fordult elő, hogy nem igazán volt felkészülve a beteg, ami nagyban nehezítette a pontos kivizsgálást, tanácsadást. Egy amerikai ortopédus most közölt egy listát,…..
A Homár Proustja jól ráfaragott, ezúttal nem süteménnyel, hanem füstölt sprotnival. István gyerekkori emlékeket keresett a valóban sorsfordítóan finom szardíniafélében, de helyette riasztó halfejmasszát kapott. Őszinte sajnálatunk, a Homár életében ezres nagyságrendben evett…..
Norbert jólnevelt ügyfél, aki ha nem kap csekket, befárad az ügyfélszolgálatra. De az Uniqua esetében ez sajnos nem volt megoldás, a biztosító alkalmazottja - mivel Norbert nem nála kötötte a szerződést - megsértődött és elzavarta a szemtelen ügyfelet. Az egyik legnagyobb…..
vike74 2009.12.22 09:04:29
@Zabalint:

A Garanciánál nem volt külön. Mindenki intézett mindent. Persze ha tudott. Aki épp bent tartózkodott az irodában az intézte a kárfelvételt, befizetéseket stb. Ezért nem járt pénz. Senki nem szeretett bent lenni, mert a pénz csak kötésből volt.
vike74 2009.12.22 09:29:26
@juhaszvik:

ott a pont
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
Külön boldogság a Homárnak, amikor közhasznú információkkal szolgálhat Olvasóinak. Nelson például azt szerette volna megtudni, hogyan jön össze Sinkovits Imre és a randibugyi, illetve mi is az valójában? Ma (nekem még) kora reggel lőttem a képet a Westend egyik fehérnemű…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
vike74 2008.03.25 18:12:00
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
vike74 2008.03.20 05:04:58
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
vike74 2008.02.20 14:23:47
"Ilyen termék nincs" sorozatunk eheti darabjai egy párhuzamos dimenzióból: a forradalmian akciós vezeték nélküli vízforraló, mely kenyeret pirít Doome A mai nap találtam eme gyöngyszemet az Auchanban. Krisztián A srácok ráizgultak a Tata kolbászára! Ezt a csodás…..
A Homár mindig is az egyenes beszédért küzdött, hogy a fogyasztók objektívebben dönthessenek. Milyen szép is lenne, ha pl a hipermarketekben minden tizedik terméken nagy pirosfehér "dobozból kilopott!" vagy "felújított termék!" tábla világítana... A képet…..
vike74 2008.01.14 12:54:56
Egy másik kedves fizetési felszólítás, ráadásul kötelezős, úgyhogy, lehet, hogy tényleges haszna is lesz ennek a posztnak. Esetünkben az OTP Garancia kezdte terrorizálni ügyfelét , methogy állítólag rosszul számolták ki az egy évre előre kifizetett biztosításának…..
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..