Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.C5

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire jó a hatóságoknak, hogy van ez a regisztrációs matrica nevű dolog? Hát jó sok pénzt lehet vele beszedni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
Mr.C5 2012.10.19 00:23:17
Erre a márkaszervízes témára csak annyit írnék, hogy az vigye oda akinek sok kibasznivaló pénze van...
Rövid történetem...Vettem az autómat egy hónapja Peugeot 407 2.0 HDI sportline...Jujj de jó örültem mint az állat, első utam Budapestről Mohácsra vezetett, megy mint az álom, leérünk Mohácsra...érzem a gázolajszagot töményen...Felnyitom a motorháztetőt füstöl a motortér, de úgy mintha a füstgépet kapcsolták volna be. Lekarmolt az ideg a sggemig mert nem tudtam mibaja...két nap idegeskedéssel telt el, hogy vajon mibaja lehet, megtaláltam hogy folyik valahol a gázolaj és az párolog el..és azért füstöl...Oké de miért folyik..Hazafelé menet előre leeggyeztetve velük, beugrottam 16 20 kor a SZEKSZÁRDI pözső szervízbe, ahol a meg is nézték a verdát és közölte a bakter, a főszerelő hogy szar az egyik hengerbe a befecskendező ami azt jelenti hogy sok a résolaj és ezért folyik patakoban a túlfolyón a gázolaj mert lenyomja a csövet..és hogy ez fos SIEMENS adagoló és hogy ki kell cserélni BOSCH-ra és akkor jó lesz.
Lefostam a bokám amikor, ,mondta, hogy mennyibe kerül ez a mutatvány ráadásul ezt akkor már egyszerre kéne cserélni ami..Űrhajó alkatrész árban mérik ezeket a befecskendezőket..Egy majd még átgondolommal elhúztam a fenébe...Hazaértem..Felhívtam a szerelőmet aki az előző autómt is szerelte, mondom mi a baj...Mondja hozzam be...Elvittem..és a gázolajcső elvezető cső el volt repedve és ez nem látszott mivel volt rajta borítás..1000 Forintot kért a cseréért.. Nah ezért nem viszem márkaszervízbe a kocsimat. Szakértelem nulla, lehúzás level 10000..
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
Mr.C5 2012.03.18 23:31:48
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Mr.C5 2011.10.12 16:10:07
@velocista: Igen oda került. Az autó eredetileg Sopronban volt magánszemélynél és tényleg meg is vettem volna ennyért (750), előző este még néztem is az autót, de másnapra eltűnt, pedig biz isten olyan nagy kedvem lett volna megvenni, tudom mennyit ment, vezérműláncos stb, így nem lett volna lutri. De így hogy visszatekerik és ha már én nem is de más megveszi, nemtudja mit vesz. Régi nagy álmom egy ilyen mondeo.
Most ha odamennék a kereskedésben és megmondanám a frankót biztos nem csinálnák össze magukat.
Mr.C5 2011.10.12 17:02:08
@Uzi: Nem, ez ezüst színű volt.

Polgári pert nem lehet a kereskedő nyakába varni vagy legalább annyi, hogy szarja össze magát?