Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Era85

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Just for fun Csíráztassunk! 2012.01.31 21:23:00
Fúj. Ez volt az első gondolatom anno. Aztán megkóstoltam és nagyon fura volt, hogy ezek a zöld kis izék milyen erős ízűek. És milyen finomak! Ráadásul nagyon egészségesek, érdemes google barátunk segítségével kicsit utána nézni... Zöldségeseknél, áruházakban kis műanyag…..
            Mostanában - sajnos - egyre több olyan történetet hallok, írnak le a szülők, amelyekből az derül ki, nem elégedettek az óvodával, ahová gyermekük jár. Szakértői tevékenységem során egyre gyakrabban kérnek…..
Era85 2012.01.19 14:48:53
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajult a világ! Tanító vagyok.
Az nem megoldás, hogy vadidegen felülbírálja a munkánkat! Abból nem lehet következtetést levonni! Egy adott szituációt is másképp tudunk megoldani más-más lelkiállapotban. Épp ezért NE BÍRÁLJON SE SZÜLŐ, SE KOLLÉGÁK EGYMÁST! Mert lett volna ilyenre példa!!! Egymást kellett volna értékelnie a pedagógusoknak 1-1 adott óra levezénylése után, akik ennek fejében, %-os arányban kaptak volna fizetést! Gondoljunk bele, ha valamelyik kollégával problémák vannak, akkor a másik mondja meg, hogy most kapjon kevesebb juttatást????? Köszönöm, de ebből én nem kérek! Ha vannak gondok, akkor oda kell állni, meg kell hallgatni a pedagógust, és nem telekürtölni a települést!!!
A másik probléma, hogy sokan nagyon okosnak gondolják magukat. Ők akarnak irányítani, értenek mindenhez, holott lehet, hogy csak 8 általánosuk van. Profik az oktatásban, az egészségügyben, államigazgatásba, jogi dolgokban. Sajnos akad néhány szülő, aki ezen csoportba tartozik! Először ezen a hozzáálláson kellene változtatni, majd aztán bírálni!
Szerencsére a mi óvónőink a világ legjobb pedagógusai. Ha gondjaink voltak, akkor készségesen segítettek, ha tudtak. Bár, lehet, hogy csak azért ilyen a viszonyunk, mert ismerem a pedagógusok oldalát? Elképzelhető, de én törekszem a közös munkára, mert azt a gyereket már nem ketten, hanem 4-en neveljük!!!