Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palibácsi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az illegális plakátozásnak már jó ideje leáldozott, apróhirdetéseket azonban még mindig szívesen ragasztgatnak az emberek megállókb. A neonreklámokat üzemeltető Intermédia Kft. ezért úgy döntött, ezentúl kiszámlázza ezeket is: Nem egy ütős posztalany, de érdekes…..
Múlthéten írta meg a Blikk, hogy a kormánytisztviselőknek kedvezményesen (16 ezer helyett 60 ezres állami támogatás) igénybe vehető külön óvodát hoztak létre, három budai ingatlanban, ahol nyelvoktatás van, külön gyerekorvos, logopédus, és pszichológus vigyáz a gyerekekre.…..
Palibácsi 2012.08.07 15:16:42
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Palibácsi 2012.04.24 08:14:13
@Dr. Furia: Haha, hát te vicces vagy. Valamilyen értékben azonban te is eszel, iszol, fűtesz, telefonálsz. Ha egy percet, akkor egy percet. És mindezek után adózni fogsz., jóval többet, mint eddig.
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
Naiv ügyfél nem vette figyelembe a jeleket, és annak ellenére pontyot rendelt az egyik Bécsiszelet vendéglőben, hogy nem volt. Vagyis pontyosított fogast kapott kedvezményes az előbbi árában, aminek gyógyszerezés lett a vége: Tegnap este voltam a párommal a Bécsiszelet…..
Palibácsi 2012.04.19 20:23:54
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..
Palibácsi 2012.02.02 20:26:17
@Amatőr: Így van, nincs hiteles politikai erő.
Néhány héttel az átadás után mentem el az újjáépített MOM Kulturális Központba. Ünnepség keretében adták át Fehér Anna nővérnek, a Vakok Batthyány László Gyermekotthona igazgatójának, a Hegyvidék Díszpolgára kitüntetést. Nemcsak emiatt mentem el, hanem azért is, mert…..
Áprilisban telt be a pohár: a kedvenc sajtom hosszú kínszenvedés után kimúlt. A Cserpes cheddar az egyik legjobb hazai gyártású sajt volt vagy egy éven keresztül, aztán hirtelen csípős, túlságosan erős lett, majd váratlanul elvesztette minden ízét, jelentéktelenné vált.…..
Palibácsi 2011.07.06 15:45:13
Az az alapszabály, hogy mindig van rosszabb, Roland viszont a jelek szerint elérte a 21. századi vezetékes internetszolgáltatás mélypontját. Tavaly ősszel a Fraktál helyét a Drávanet vette át, akik - bár egy évre előre ki volt fizetve az internete - visszamenőleg másodszor is…..
Öröm látni, hogy a csökken a mobiltelefonos spamek száma, mert amúgy egy társkereső szájt üzenete képes lehet társadalmi feszültségeket okozni. Leonito esetében szerencsére erről nincs szó, viszont érdemes neki is a szolgáltatójánál letiltani az emeltíjas sms fogadásának…..
Palibácsi 2011.07.06 15:36:51
Fejes László: Esküvő (1965)  Szemtanúk – Magyar fotográfia a huszadik században címmel nyílt meg egy átfogó kiállítás a magyar fotó történetéből a londoni Királyi Művészeti Akadémián. „The show is a revelation from beginning to end” - lelkesedik a The…..