Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madartej

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
Csak erős idegzetűeknek! Ilyen, amikor a 21. században már nem kell papírokkal tenni-venni egy nyomorult hitelbankkártyaigényléshez az Erste banknál:Szeptemberi külföldi utazásomra készülődvén előrelátóan júniusban bankkártyát igényeltem a számlámat vezető Erste bank Duna…..
Vannak akik nem molotov-koktéllal, felvásárlással vagy ipari kémkedéssel igyekeznek hatástalanítani a konkurenciát, hanem egyszerűnek tűnő oszlopragaszokkal zavarják össze a boltba igyekvőket: Azt hittem, ilyen ember nincs, mikor megláttam a képen lévő falragaszt Gödön, a piros…..
Karesz a nyeremény Balaton szeletét szerette volna behajtani a Tescóban, majd egy kisboltban, de ők ezt nem szerették volna annyira, ezért egymásra mutogatnak: Tegnap az a szerencse ért, hogy a balaton-szelet játékával egy új balaton szelet boldog nyertese lettem. nosza rajta, ma úgyis…..