Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborilster

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok komoly bűneset elemzésébe és a feszített ítélkezési programba könnyen bele lehet fásulni, ezért most könnyedebb, kvázi bulváros vizekre evezünk. A kis kitérő keretében küldjük az alábbi képet mindazoknak, akik most még úgy érzik, hogy életük legsokkolóbb élménye…..
gaborilster 2013.03.31 13:58:07
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
gaborilster 2011.07.06 14:39:35
@porker: a pofon egyfajta megoldás. Az USA-ban bevált, ezért ott nem siet senki sem annyira, hogy ütközzön, mert tudja, hogy mi a következménye. Magyarországon azt hiszik az emberek, hogy menő dolog száguldozni, meg szabályt szegni, mert úgy sincs következménye. Van itt egy mondás még: "annak van elsőbbsége, akinek megadják" : ezt MO-on félreértik. Így hát senki nem adja meg senkinek. Persze nem egyedül MO-on van ez így, Románia, de Olaszország sem kivétel.
gaborilster 2011.07.06 14:41:22
@aabroncs.hu: Így van! :)