Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.m.g.

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bukás garantált! ..
  Magyarország jobban teljesít! Ez a kijelentés vitathatatlanul igaz, a kérdés csupán: mihez képest?  Az alábbiakban az elmúlt négy év sajtóhíreiből szemlézek. Ezek fényében el lehet gondolkodni egy  kicsit, hogy mit jelent a kormány szótárában a "jobban"…..
  Jobbikos kézikönyv: Mein Kampf „Lehet, hogy Önök úgy gondolkodnak, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem szabad ujjat húzni a világot uraló Izrael uraival, ebben van logika.”Vona Gábor: "A jaffa-narancs" Paralmenti felszólalás „Ha ez így megy tovább, egy szép…..
Bent ül ma a parlamentben egy nyíltan antiszemita párt, amelynek tagjai rendere tagadják, hogy ők antiszemiták lennének. Üveges tekintettel, értetlenséget mímelve, kaján vigyorral a szájuk szélén szokták a kérdező szemébe hazudni, hogy nekik az égvilágon semmi bajuk sincsen a…..
Orbán Viktor január 30-án örömmel jelentette be, hogy 4 millió fő fölé emelkedett a foglalkoztatottak száma. Sajnálatos módon -ez a bravúros teljesítmény- nem ad igazi okot az örömre. A KSH definíciója szerint ugyanis:                …..