Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klarataylor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IndiaPass Haza Indiába - BUD-DOH 2012.06.04 08:47:00
1 nap híján 1 évvel a kiköltözésünk után újra elindultunk Indiába. Az út kissé hosszúra nyúlik, de meglepően elviselhető a katari reptér "vendégszeretete" miatt. De kezdjük a legelején. Dohában való 21 órás tartózkodásunk 17 órájában kezdem írni eme sorokat,…..
Az utolsó két nap következett, elhatároztuk, hogy leköltözünk a torkolathoz és itt várjuk be a hajót. Összepakoltunk és 2 óra vizenyős mocsárban történő gyaloglás leértünk a folyó legalsó szakaszára. Útközben egyetlen embert sem láttunk, kiürült a folyó teljesen. A…..
klarataylor 2012.03.09 22:22:14
Hogy ez még eddig senkinek sem jutott eszébe?!A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletén próbált meg rabolni egy férfi hétfő délelőtt. Az egyenruhások lefegyverezték és megbilincselték, a férfi ellen büntetőeljárás indult – közölte a Csongrád Megyei…..
Grönland fishing Örömpeca 2011.12.13 21:42:00
Jópár kilométert gyaloglok felfelé, egy nagy kanyarívben szélesedik ki a folyó, több ágra szakadva. Itt kezdek el nézelődni, figyelem a vizet egy magas partról. Egy kanyarívben nagyon érdekes szituációt találok. Nagy kiterjedésű zátonyon folyik át a víz, előtte nagy és…..
klarataylor 2012.01.06 14:55:16
@Bp: Remek, köszi! :)
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
klarataylor 2010.09.27 15:33:53
@Gastroger: Ez hatalmas volt, jót röhögtem! :D
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..