Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mysterious Film Studio

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Half - Life: A B32-es mentőakcióEzt a címet kapta az a forgatókönyv, amelyet Szabó Krisztián a Lamdba Szinkroncsoport szinkronrendezője írt nekünk. Ezúton is köszönet érte. Mondjuk azóta eltelt lassan egy év. Egy év alatt finomítottunk rajta, helyszínt választottunk és a…..
Mysterious Film Studio Skoda 2014.02.04 19:54:50
..
Nem még nem tűntünk, csak közbe egy két fontosabb dolog...Sziasztok!Na mi a helyzet? Munka, munka, munka. Jórészt emiatt nem tudtam feltölteni ide semmit. A facebook-os oldalunkon viszont mindent nyomom tudtok követni. A Csomag V2.0 v. filmmel úgy haladunk mint valami csiga. Ruhákat kell…..
Helyszínt illetően van egy kiváló hely amelyre már csak le kell csapnunk azután kezdhetjük a forgatást. Itt elsősorban egy benti jelenet lesz a film elejére. Ezután jön a terepmunka. Hát a kocsit jelenleg nem tudjuk pontosan mikor tudjuk hadrendbe állítani, mert történt egy kisebb…..
A jelenetek az eredeti "A Csomag" c. kisfilmünkből származik. ..
Mysterious Film Studio G-man 2012.08.11 21:10:41
"A Csomag V2.0"-ban találkozhattok majd a "Half-Life 2"-ből ismert G-mannel is. Na jó nem pont vele, hanem egy hasonló szereppel bíró egyénnel. Az nem biztos, hogy ugyan úgy fog kinézni, mint a játékba, de megpróbálunk megtenni mindent az ügy érdekébe... ..
Zajlanak az építő munkák az autón is. A film elejére tervezünk egy rövid jelenetett, ahol is éppen "szereljük" utána pedig majd... meglátjátok mi lesz vele:D…..
Mysterious Film Studio A kocsi... 2012.05.19 22:39:00
Nem a legszebb,de örömmel építjük a film kedvéért is, illetve saját szórakoztatásra is... ..
 A Csomag V2.0 Lassan haladok a V2.0 rész forgatókönyvével. Annyit el lehet árulnom, hogy az eredeti film feldolgozása lesz. Ez nem azt jelenti, hogy csak újravesszük az egészet... NEM... Egy komplett kibővített verziót készítünk. Új szereplők, új helyszínek és esetleg egy…..
Ezt egy szép nyári napon vettük fel, amikor próbáltunk...
Rövidfilm terveit vetettük fel a napokban. A címe úgy néz ki, hogy "A túsz" lesz. A nem túl távoli jövőben játszódik Európában. Éppen háború zajlik és ... A többit majd meglátjátok. ..
Szeptember van, itt az iskola megint:S Próbálok posztolgatni majd sűrűbben, lesz mit szerintem....Addig is, amit sikerült megcsinálnom:D..
A Purchase Brothers csapat ismét fantasztikus munkát végzet.  Tisztelet a munkájuknak...Forever the Half-Life..
Akadt néhány technikai problémánk, de még egybe vagyunk:D relax mindenkinek hamarosan újra jelentkezünk..
Napokba lezajlott forgatás jóra sikeredett. Hugli Atilla és Léport Ferenc remekül teljesített. Videó hamarosan:)..
Ez még a Vírus projektbe tartozó videó. Egy jelenet lett volna, több kevesebb sikerrel:D..
Íme itt van az ígért videó a próbaforgatásról. Nem valami hú de király, de nézhető:D..