Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limivorous

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony Gergely a mai Népszabadságban minden bizonnyal nagy vitákat generáló gondolatkísérlettel állt elő. A felvetés lényege röviden: a következő választáson indítson közös jelölteket az ellenzék három pártja, nyerjék meg kétharmaddal a választást, felhatalmazásukkal…..
Limivorous 2011.07.12 17:33:20
@milyen szép a Vértes, ó:

Primitív személyeskedési kísérleted csupán az érveid látványos hiányát mutatja.
Limivorous 2011.07.12 17:41:45
@unionist:

"olyan alkotmányozásba próbálták belevonni, amiről orbán tudta, hogy az lmp úgy is elutasítja."

Ez sem igaz. Az asztalhoz próbálták leültetni, nem a jóváhagyását kierőszakolni. Az LMP az alkotmányozási folyamat végén is látványosan és durcásan kivonulhatott volna, mondván, hogy az eredmény elfogadhatatlan a számára. Ehelyett csinált egy műhisztit, hogy magát az alkotmányozás legitimitását vonja kétségbe (nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy Gyurcsány már a bukásakor, az MSZP kongresszuson elkezdett megágyazni annak, hogy a zajló és eljövendő büntetőeljárások legitimitását vonja kétségbe az ügyészség politikai függetlenségének megkérdőjelezésével (bizarr módon a saját többsége által megválasztott Kovács Tamás főügyészkedése idején, aki később aztán pont az ő mentelmi joga kapcsán került összeütközésbe Budai kormánybiztossal.) Ez pont olyan, mint amikor Sztojka Iván kurvaanyázta az ügyésznőt, csak magasabb szinten. Minden rasszista felhang nélkül: ezt hívja a magyar nyelv cigánykodásnak.
Limivorous 2011.07.12 17:45:05
"@ny:

"A lakosság nagyon nagy része ellenségesen néz jelenlegi pártjainkra, legyenek azok bármelyik oldalon. Véleményük érett, a tapasztalatokon nyugvó, megfontolt ítéleten alapszik."

És ez így is marad, amíg nem akad, aki elnyeri a bizalmukat. Mert jelenleg a láthatáron sem akad egyetlen már felbukkant, vagy potenciális politikai szereplő, aki erre képesnek tűnne. Így ez a csoport egyszerűen közönség, néző, vagy még az sem. A politikai béljóslás szempontjából érdektelen.
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..