Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikazoid

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Nigel Farage, brit politikus a BBC Breakfast péntek (2013.10.20.) reggeli adásában beszélt, amikor egy kis pixelhiba után már hitlerbajusszal lehetett látni a BBC óriáskivetítőjén, ahogy Enoch Powellről nyilatkozik. A bugos salfordi Media City kivetítőjét egy BBC-s kolléga, Olly…..
Napjainkban a gitáros csajzenekarok reneszánszukat élik, de közülük is kiemelkedik a Los Angeles-i Warpaint. Négytagú formáció a rögtön a bemutatkozó Exquisite Corpse EP-jével felkeltette a kritikusok érdeklődését, amihez az sem ártott, hogy a keverési és mastering munkálatokat…..
fikazoid 2012.07.25 21:46:26
Húszéves a Marlboro Man és a zenekarhalmozó dobos, Gerdesits Faszi vezette formáció ennek örömére új albummal örvendezteti meg a zenekar iránt elkötelezetteket. Mondjuk, aki régen hallotta az újabban ismét Selmeczi „Bastard” Péterrel felálló bandát, annak lesz…..
A Primal Scream októberben fejezi be a minket persze elkerült Screamadelica huszadik születésnapjának ünnepi turnéját, amin az egész klasszikust bemutatják minden állomáson. Jövőre úgy tűnik, megszakítják a nosztalgiázást, és a 2008-ban megjelent Beautiful Future után ismét…..