Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chicita

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis Blog! Én…..
chicita 2011.07.07 09:42:57
@VaTi: Köszönöm előre is! :-) Kivárom.
chicita 2011.07.07 09:38:33
@Hatodéves: Voltam. És azóta is járok. A nőgyógyászom azért küldött el, hogy az agyalapi mirigy daganatot kizárjuk, mert ő arra is gondolt. Akkor állapították meg, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, mert magas volt a TSH-m. Akkor kérdeztem az endokrinológust, hogy a leleteim alapján a nőgyógyászati problémám lehet-e ilyen eredetű. Akkor azt a meglepő választ kaptam, hogy nem tudja, mert nem ő nőgyógyász.Utána átkerültem egy másik endokrinológushoz is, aki először azt mondta, majd ha elkezdem szedni a gyógyszert akkor elmúlnak a tüneteim. Nem múltak, mondtam neki, de azt mondta ő is, hogy akkor nem tudja. Viszont három éve nem akar mást megnézni nálam a TSH-n kívül, mondván, hogy 3 évvel ezelőtt nem voltak nagy eltérések a leleteimben, nem indokolt. A vérzések és a hormonok összefüggéseiről ő sem tud bővebbet mondani. Az első egy kórház volt, a második az egy klinika.

Az a baj, már néha tényleg én szégyellem magam, hogy ennyit foglalkozom a problémámmal és azt érzem, mindenki hülyének, és hisztérikának néz.