Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holly-Audrey

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertész Ilka beleképzelte magát egy férfi helyzetébe. A szöveg önmagáért beszél. Talán köztetek is van, akinek ismerős a szituáció - vagy a férj, vagy a feleség részéről. Lehet erről őszintén beszélni? Ki milyen megoldást talált? Talált-e megoldást? Vagy mindez a…..
Holly-Audrey 2012.11.24 12:00:23
@ká. zé.: Akkora baromságot írtál, hogy kedvem lenne becsöngetni hozzád és ledobni a textilt, majd lefényképezni az erekciódat és a döbbent arcodat, amikor bevallom a koromat és a gyerekeim számát. :)
Van-e még szerelem? Hát, persze. Szerintem ez nem is kérdés. De azért megkérdőjelezhetjük, ahogy Almási Miklós teszi új könyvében. Irodalom- és filozófiatűrő személyek itt olvashatnak kicsit utána, miről is morfondíroz az esztéta. Hallottam egy jó hosszú beszélgetést is…..
Holly-Audrey 2012.10.25 12:03:05
@Sadist: Nézd, nyilván nem hívhatom ide, hogy ugyan meséljen a házasságunkról, de talán ha nem lenne jó neki velem élni, már rég elhagyott volna. Alapból azt gondolom ha egy férfi nem érzi 100%-on, hogy a nő az övé teljesen, ott fennmarad valami fura folytonosság, hogy meghódítsa.Talán ez lehet a pszichéje, hogy ennyi hosszú év után is pl. szeret beleszagolni a nyakamba és magához húz elalvás előtt.Illetve, hogy szeret hazajönni hozzánk, szereti a főztömet is és a szex is teljesen rendben van.
(kop-kop-kop) Nem hinném, hogy szarul éli meg a napjait pusztán csak azért, mert én sose voltam szerelmes belé.
Holly-Audrey 2012.10.25 20:46:53
@Sadist: Pontosan..azért írtam, hogy az egyik fele..
Egyébiránt nekem egyszer a nagyanyám mondta, a jó házasság titka, ha a férfi jobban szereti a nőt.
Amúgy ha valóban ennyire egyszerű boldoggá tenni a férfiakat -jó kaja, meleg otthon,a hitvesi ágyban az odaadó feleség- nekünk nőknek nincs is nehéz dolgunk. :)
Holly-Audrey 2012.10.26 13:27:07
@paternoszter: Engem a mai napig elrettent és nem berek egyedül beszállni. :))
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
Holly-Audrey 2012.08.24 00:00:00
@skarlát betű: Igen, én is gyanítom. Mikor írod meg? :))
Igazad van, nem MINDEN. (sajnos imádom a túlzásokat, ez egy nagyon nagy hibám, ámbátor fiatalon tart - állítólag! :))) )
Holly-Audrey 2012.08.24 14:17:32
@Beau D.N.: Nem tudom, nekem nem tűnik ez a blog önsegélyező egyesületnek.Sokkal inkább felnőtt emberek gyülekezetének, akik "nicknév" mögé bújva ugyan, de értelmesen cserélnek gondolatokat és osztanak meg egymással tapasztalatokat. Nem mellesleg a hangvételünk is inkább hajaz felnőtt értelmes kommunikációra, még akkor is, ha a téma amit feszegetünk egyesek szerint nem más, mint :
"olyan közönséges manapság a félrekefélés, minden farokba beleülni, minden lyukba beletolni.."
Holly-Audrey 2012.08.24 20:10:43
@skarlát betű: Jogos. De talán vannak barátok is akik be vannak avatva és mivel szeretnek bennünket nem ítélkeznek, hanem elfogadják, hogy van egy másik titkos életünk is.Ha kell segítenek is, akár alibivel akár egy alapos beszélgetéssel, ha épp nem vagyunk a csúcson.
Nekem mázlim van, sok jó ember vesz körül akikre számíthatok és viszont. :)
Nemrégiben egy olvasó szólított meg azzal az ötlettel, hogy írjak posztot az egyedülálló férfi-férjes asszony szeretői viszonyban rejlő lehetőségekről is. Ez a klasszikus nős férfi-magányos lány felállásnak pont az ellentéte, talán ritkább is, bár nem rendelkezem…..
Holly-Audrey 2012.07.25 14:47:29
Hú de jó kis téma, a hsz-ek is bizonyítják mennyire nincs sablon, mások a szabályok, törvények mindenkinél. Én személy szerint nem érzem magam annyira biztonságban a független férfi szerető mellett, de ez talán csak az én defektem.A pasi jóképű, fiatal, okos, kedves, biztos egzisztenciával bír, a nők a lábtörlőjén sírnak, mégis időnként engem akar, de akkor nagyon! :) Én pedig megyek, mert amit mi ketten akkor egymásnak adunk, az valami embertelenül jó dolog.A szex egymással egyszerre letaglóz és felemel.Amikor eljövök tőle, kb. egy-két hétig lebegek, a libidóm az egekben és a fejemben az együttlét emlékképei zakatolnak.Aztán lassan elengedem, mert soha nem tudhatom mikor keres újra, így egyfajta védekezésképpen beprogramozom az agyamat arra, mintha ez lenne az utolsó alkalom.Kőkemény agymunka letenni ezt a fickót, de nincs más választásom. Néha azt kívánom lenne inkább egy szintén házas, hasonló paraméterekkel( mint én) rendelkező stabil szeretőm akivel nem lenne az egész ilyen bizonytalan, itt most a találkozások kiszámíthatóságára,a szeretői kapcsolaton belül az egymás kizárólagossága gondolok.De aztán rájövök, hogy amiket mi most ezzel a "sármőrrel" művelünk azt egy olyan durván erős kémia ötvözi, hogy talán senki nem fogja überelni.( nálam legalábbis) Ráadásul ott van mindkettőnkben a hajlam a kicsit extrémebb szex iránt és ezt gátlástalanul egymás örömére is fordítjuk. :) Szóval én elfogadom, hogy most egy független fiatalabb pasi szeretője vagyok és igyekszem megélni a ritka találkozásokat a maguk teljes mivoltában.
Otthon pedig minden rendben! :))
Ja, és én is azt gondolom a szexuális vágy nem egyenlő a szerelemmel, az én esetemet sem definiálnám szerelemnek, de vékony a jég amin táncolok, akár szerelembe is fordulhat ez az erős fizikai vonzalom ha nem fékezném az agyamat. Mert a fickó amúgy nagyon is szerethető ruhában is.. :))
Holly-Audrey 2012.07.26 11:00:22
@skarlát betű: Igen, ez az a fajta kapcsolat, ami egyszerre lehúz és felemel. Lehúz a csend időszakban és felemel amikor együtt vagyunk.
Kiélezve akár rásüthetnénk azt a bélyeget is, hogy "csak szex" de mégsem csak az. Volt egy viszonylag hosszabb csendidő azalatt próbálkoztam mással, olyannal aki a lelkemet is célozgatta mielőtt az ágyába mentem.Ráadásul hosszú ideje stabil kapcsolatban élt vagyis ideálisabb szeretőnek tűnt még úgy is, hogy külföldön lakik és csak néha látogat haza.Ebből az egyetlen együttlétből egy hatalmas csalódás lett.Már épp ott tartottam, hogy alapállásba állítom az életem, semmi külső kapcsolat, csak az otthon melege, amikor a "sármőr" újra felbukkant és az ágyába hívott.( Emlékszel, az ágy és a kocsi hátsó ülése téma kapcsán voltak fenntartásaim, hogy akarom-e az intim szféráját.) Két lehetőségem volt és én az ösztöneimre hallgattam. :)
Holly-Audrey 2012.07.27 09:51:52
@Szemekbe zárt titkok: Köszönöm! :)
A receptet is!!
Valószínűleg minden nő találkozott már ilyen pasival - nem csak egyedülálló, hanem házas változatban is: úgy tűnik, csak a vadászat érdekli, hiába tetszik neki valaki annyira, hogy akár be is zsongjon tőle, amint megkapta, már nem izgalmas számára. Így aztán a kapcsolatai…..
Holly-Audrey 2012.05.07 15:19:07
@Koborlovag: Persze, hogy nem keresi a foltját, a férfiakra alapvetően sem jellemző, hogy a már meglévő jól működő kapcsolat mellé szerelmet keressenek. Sokkal inkább izgalmas újdonságot, szexet. A szerelem ellenben váratlanul jön és letarol.Az én tapasztalom pedig az, hogy nem válogat, elkapja azt is aki alapvetően vadászik. Az megint más kérdés, hogy ha szerelmes egy nőcsábász férfi, képes-e a megcsalásra. pusztán a trófea-kedvéért. Ha olyan nőbe botlik akit nem tud kiverni a fejéből-farkából, kötve hiszem, hogy ugyanolyan intenzitással hajtja a vére, mint előtte. De ez lehet, hogy csak az én rózsaszín világom amit a női agyam szeretne hinni..:) Öntsetek nyakon hideg vízzel, ha túl idealista vagyok!! :)
Holly-Audrey 2012.05.08 12:12:56
@skarlát betű: Oké, értem és köszi a hideg vizet. :)
Vadász típusú pasim eddig egy darab volt, direkt nem éltem bele magam vele kapcsolatban semmibe, bár nagyon vonzott mégis tudtam, ha hagyom magam levadászni, csak és kizárólag a szex lesz a kapocs és az én dolgom is pusztán annyi, kivenni az egész kalandból magamnak amire szükségem van! Azután továbblépni.A fickó is pont ezt akarta bár így utólag visszatekintve, kissé megleptem a hozzáállásommal.:) Valószínű ahhoz szokott, hogy a nők a vele való pár óra után ismétlésre vágynak, több és más minőségű randikra stb. és ennek hangot is adnak. Én viszont eltűntem, soha nem kerestem és csak akkor mentem ha újra keresett. ( nem taktikából hanem józan paraszti észből.. ) Akkor viszont mindig rendelkezésre álltam és nagyon élveztem a randikat.:) De nem kértem és ígértem semmit, ahogyan utána az sem érdekelt mi van vele, mit csinál a köztes időkben, hány párhuzamos kalandja van stb.
Vagyis nem éltem bele magam semmibe aminek nem volt se értelme, se alapja.
De mindettől függetlenül nálam többször is jelentkezett, bár bevallotta, ez egyáltalán nem jellemző rá, mármint, hogy "ennyiszer" visszamenjen .. :)
Úgyhogy ezt a kalandomat ezzel a sármos vadász fickóval be tudtam annak, hogy vonzó, érdekes nő vagyok és jó velem a szex. Ennyi.. :)
Két felnőtt ember egy városban. Mindketten nagyon elfoglaltak, esetleg mindketten családosok, rengeteg az elintéznivalójuk, időhöz és térhez vannak kötve. De találkozni akarnak. Minél több az akadály, tán annál inkább. Olykor csak pár percük van. Olykor egy órájuk. Milyen…..
Holly-Audrey 2012.05.05 00:13:30
@skarlát betű: Mindenesetre sok sikert a legújabb hódításodhoz :-) "- köszönöm.. :))
Ha minden jól alakul pár nap és a karjaiba kaphat! :))
Holly-Audrey 2012.05.06 22:44:30
@skarlát betű: Már úton van felém..messziről jön de marad egy ideig, és én nagyon várom már az ölelését!! :))
(Fura, de vele az ágyába vágyom így első alkalommal! Igen, a saját ágyába, valahogy most nem számít hányan és kik jártak előttem ott.. )
Talán mert vele kialakult egyfajta lelki-sík, nem csak a fizikai vonzalom..Szóval ő a veszélyesebb fajta.;) Sajnos visszamegy, így, ő sem az ideális szerető kategória..Ez van.. :(
Holly-Audrey 2012.05.07 11:02:00
@skarlát betű: Nem voltam (még) hotelben szeretővel.Kölcsön lakásban viszont igen..Az ágy, a saját ágy jelentősége kicsit az én hülyeségem is.Ha közel érzem az illetőt magamhoz akkor befekszem az ágyába de ha csak fizikálisan vonz, nem érdekel a privát élete, a lakása, az ágya stb.

Mint tudjuk, az életben semmi sem örök, így szomorú vagy sem,hogy visszamegy, az ajándékba kapott időt kell olyan minőségben át és megélnünk amennyire csak lehet!! :)))
Minden szerelmes levél nevetséges - olvastam valahol. Bár nem értek vele egyet, az biztos, hogy a szerelmi/szexuális kapcsolatoknak van egyfajta sajátos nyelvezete, amely kívülállók számára sokszor negédesnek, abszurdnak, infantilisnek tűnik. A szerelmesek, az érzelmi okokból…..
Holly-Audrey 2012.03.08 11:51:13
@normálnyomtáv:
Ez volt számomra a legkedvesebb bók amit mostanában kaptam: "igazi ribanc vagy, az én ribancom.." :)
És egyet értek Lars-szal, olyan volt mintha letérdelne előttem és a "belső szabadságomnak" hódolna, amivel képes vagyok önfeledten élvezni vele a szex minden egyes pillanatát..
Az itt következő gondolatok egy ismerőstől származnak, aki felhatalmazott rá, hogy leírjam a történetét és ebből fakadó életfilozófiája lényegét - ezt ő maga nem volt hajlandó megfogalmazni. Harmincas, egyedülálló, többdiplomás, több nyelvet beszélő, öntudatos és csinos…..
Holly-Audrey 2012.01.29 14:13:01
@skarlát betű: Biztosan a saját életemből indultam ki, és próbáltam elképzelni, hogy annak idején amikor választanom kellett a nős szerelmem és a független jóképű új fickó között aki később a férjem lett, szóval ha akkor másképp döntök nem biztos, hogy komfortosabb lenne az életem.De igaz, lehet az ember társkapcsolatban is magányos.Én szeretem, hogy számíthatunk egymásra azzal az emberrel akivel együtt éljük a hétköznapokat.Nekem biztonságot ad, még akkor is, ha néha más karjában vagyok..A kalandok életben tartanak. :-)
A legutóbbi posztok nagy része inkább könnyed hangvételű volt, de ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolnánk a fajsúlyosabb ügyeket. A napokban eszembe jutott, hogy erről a témáról még viszonylag kevés szó esett a blogban. Pedig a hűtlenség egyik nagy rákfenéje a bűntudat. A…..
Holly-Audrey 2011.10.12 21:16:24
@rózsa.szirom:" Inkább érezzem balul elsültnek a kalandot, mint a ""mit hagyhattam ki" érzésem rágódni."
Engem is ez sodort utoljára más ágyába, pedig már az első alkalommal mikor leszólított és hagytam neki 2 percet, hogy meggyőzzön :), éreztem ebből nem lesz klasszikus szeretői kapcsolat.De hagytam magam mert az piszkált folyamatosan,- az udvarlási fázis vége felé egyre intenzívebben- ha ezt kihagyom nem vagyok normális.Kicsit pasi aggyal éltem meg ezt a kalandot, mert kaptam egy szép testű, jóképű, udvarias, okos fiút, aki persze csak dugni akart, de meg kell hagyni marha jól csinálta. A körítést is és a fizikai részt is.A hiba az én készülékemben volt, hogy nem akartam többet.Még mindig kicsit többre vágyom ha már kalandozni szeretek. :)
De hazudnék ha azt mondanám megbántam.
Viszont bűntudatom az volt..Másnap főleg..Talán az öt év kihagyás miatt..Vagy csak azért mert érzelem alig volt benne, csak ösztön és vágy aminek engedtem..
Hűséges és hűtlen olvasóim, a szó mindkét vagy még több értelmében! Váratlan sikerem után valahogy kíváncsi lettem rá, hogy ki mindenki olvassa a blogot, és főleg miért. Úgyhogy egy kis közvélemény-kutatás következik, de kifejthetitek kommentben is, hogy miért kíséritek…..
Holly-Audrey 2011.09.13 21:24:21
@Lars.Lares: @skarlát betű: A rosszaság inkább annak szólt, hogy lelkifurdalásom van néha amiért nem érem be azzal ami van.Pedig ami van, az akár ideális is lehetne.Másnak.Egy olyan nőnek, akinek elég egy férfi ölelése, illata, csókja stb.Vannak ilyen nők biztosan, de a környezetemben inkább aszexuális baráti házasságokat látok, ahol nincs már intimitás, csak unalom.Ott nincs szerető sem.Nálunk (házasságomban) van intimitás, kielégítő a szex,jó a kommunikáció, mégis úgy érzem ez kevés ahhoz, hogy teljes életem legyen.Miközben megjátszom itthon, hogy elég és minden rendben.
A szakításról, és annak nehézségeiről írtunk már, sőt, arról is, hogy mennyien nem mondják ki konkrétan, ha szerintük vége. Lehet, hogy csak eltűnnek, vagy lassan leépítik a dolgot, egyre ritkábban jelentkeznek, aztán már nem is. De ez elsősorban viszonylag rövid kapcsolatokra…..
Holly-Audrey 2011.07.29 19:03:28
@skarlát betű: Mások vagyunk.Van aki könnyedén tud "barátkozni" intenzív testi-lelki kapcsolat után van akinek ez nem megy, mert fájdalmas és inkább a csendet választja.
Én is megpróbáltam de amíg ott ült velem szemben egyfolytában a száját bámultam és mindenféle kínzó gondolataim támadtak.Úgyhogy inkább nem szerettem volna a közelemben tudni egyáltalán.
Más kérdés, hogy évekkel később ( manapság) tudnék e vele fesztelenül beszélgetni?
Sanszos, hogy nem.Annyi minden megváltozott bennem, körülöttem.Most kezdjem el neki mesélni, hogy felkavart egy másik pasi??
Meg hát őszintén, engem sem érdekel hány nője volt/ van azóta.Mindenki élje a saját kis életét, a múltba meg kár visszakacsintani, szerintem.
Holly-Audrey 2011.07.29 19:09:34
@kardhal77: Köszönöm, a hozzászólásod sokat segített, mivel tudom, hogy az illetőnél kicsit gyorsabbra vettem a figurát mint amennyire vette a tempómat.Nem kellett volna rögtön a második alkalommal felajánlani neki a felejthetetlen szex lehetőségét. :-)
Bár látszólag nagyon felvillanyoztam vele, éreztem a hezitálását is.
Lehet, hogy fordított helyzetben én magam is elszaladok ha egy két lábon járó tesztoszteronba botlok aki ráadásul engem akar. :-)
Ezúttal Bella Otera osztja meg velünk tapasztalatait és várja a kommentjeiteket. GYENGESÉG (amikor nem klasszikus szerető a férfi, de sokáig sodródnak mind a ketten) Lehetetlen helyzetbe sodortam egy nálam tizenvalahány évvel fiatalabb férfit. A szeretője lettem. Tőle…..
Holly-Audrey 2011.07.18 20:32:48
@skarlát betű: Igazad van, az elején még nem lehet tudni.Csak sejteni.Van e az a bizonyos szikra, vagy csak a vágy.Egyszer mentem túl messzire, de azt én akartam.A többi szeretőm nem gyújtott lángra, így nem volt nehéz a helyükön kezelni a dolgokat és amikor "szorított a cipő", tovább állni.
A langyosvíz néha tud jótékony is lenni, de hosszútávon megfojt.Most is fuldoklom.Ilyenkor bolondulok meg, kicsit.. :)
Holly-Audrey 2011.07.19 09:11:58
@skarlát betű: Nem, nem vagyunk egyformák..Ettől (is) szép.
Szerintem meg másképp nem is érdemes!! :-)