Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newcomer

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #38 (2013. Október) 186 perc Beszélgetnek: Émi, Gergő, freddyD Téma: -Szupercella -Machete gyilkol -Iron Sky -Beetlejuice -Carrie (1976) -Szörny Egyetem -A nyár királyai -Dogma -Az utolsó cserkész -A sebezhetetlen -Pofonok földje (Kung Fu…..
Filmbarátok Podcast #37 (2013. Október) 110 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Gravitáció -Démonok között -Project Nim -Chucky átka -A magányos lovas -Hajsza a győzelemért -Csodás álmok jönnek A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (100 MB)…..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Tegnap nagybevásárlásnál ellátogattam a szörpszekcióba és kis túlzással kimondható, hogy a szörppiac halott. Én mindig is szerettem a szörpöket, de érezhetően egyre pocsékabb a minőség és valahogy le is szoktam róla. Múltkor hirtelen elhatározásból akartam venni egyet, még…..
Newcomer 2013.09.08 17:19:05
@bioLarzen: "A világon nagyságrendekkel többen betegszenek meg romlott ételtől, (természetesen) egészségtelen - pölö túl arzénos - víztől, mint olyan adalékanyagtól, ami legálisan forgalomba hozott ételben van."

Ezt nem lehet tudni . Pl. mitől van annyi rákos ember manapság ?

Nabopolasszar : "egy jól nevelt gyerekkel semmiféle káros hatás nem tapasztalható"

A jó nevelésbe szerintem beletartozik hogy nem etetem-itatom a gyerekem szeméttel.
Filmbarátok Podcast #31 (2013. Június) 145 percBeszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Acélember-Szemfényvesztők-Z Világháború -12 dühös ember-Movie 43: Botrányfilm-Valhalla: A vikingek felemelkedése A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (133 MB) 145…..
Filmbarátok Podcast #32 (2013. Július) 125 perc Beszélgetnek: DreamerInstinct, Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Szörny Egyetem-Evil Dead (2013)-Jane Eyre-Mielőtt felkel a nap-Mielőtt lemegy a nap-Hullajó (Braindead)-Csibefutam A felvétel itt letölthető mp3 formátumban ( 115…..
Aki vicces videóra vágyik, bele se kezdjen. Egyszerűen csak szeretném megismertetni a házi kenyérsütőket, hogy igenis klassz dolgok. Az így sült kenyér a boltinál egészségesebb, finomabb, mindig van otthon ha kell és a friss kenyér illata megunhatatlan.Fontoljátok meg, szerintem…..
Newcomer 2013.06.29 07:32:22
@Cs@tLós: C vitamin szerintem nem gáz , nem hiszem hogy annyit tudsz belőle enni hogy veseköved legyed , pláne nem kenyérből felvéve. Mondjuk az aszkorbinsav szintetikus , szóval az sem teljesen természetes már.
A kárminra nem írtam hogy káros hanem hogy nincs kedvem tetveket enni mondjuk meggy , eper vagy cseresznye helyett.
Az algákkal meg semmi bajom , sőt hasznosak. :)
Newcomer 2013.06.29 14:42:44
@algi: Igen , a húsipar sem dob ki semmit. Ami már a párizsiba is gázos lenne nagy mennyiségben (értsd bőr , szőr , ín , porc , csont) azt feldolgozzák zselatinnak. Nem káros de én nem szoktam pénzt adni vágóhídi hulladékért.
Newcomer 2013.07.06 10:26:16
@bioLarzen: Keress rá : chlorella , spirulina.
Filmbarátok Podcast #22 (2013. Január) 146 perc.Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma:-ParaNorman-Felhőatlasz-Pi élete-Dredd-Börni az eszelős temetős-Dogville-Amíg alszol-Class of 1984 -A Nagy Lebowski A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (133 MB) 146…..
Newcomer 2012.12.24 14:28:53
Egy jó hír az Enquist népes rajongói táborának:Az Enquist Westend City Centerben lévő üzlete mostantól outlet üzletként is üzemel! Az üzletben megvásárolhatók a megszokott modelleken kívül, kedvezményes árú kifutó modellek, egyedi mintamodellek és bármily meglepő, ha…..
Nagyjából ez a kérdés merült fel bennem, amikor két olyan weboldalt is találtam, ahol amerikai jogászok kérik azok jelentkezését, akik instabil talpú illetve Reebok Easytone terméket vásároltak, és feltételezhetően amiatt szenvedtek valamilyen sérülést. Íme a két oldal:…..
Gördülő cipő Shape Ups szandál 2011.07.05 06:00:00
Egy új Skechers Shape Ups cipőt sikerült lencsevégre kapnom a hétvégi séta közben. Alapvetően nem újdonsággal állunk szembe, hiszen ez is egy Shape Ups, amit már sokat emlegettem a blogon. Ez egy szellősebb, nyári modell, ami több márka palettájában ott van. ..