Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KL

42 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Photoshop tutorial gyűjtemények a legjobb photoshop oldalakról. Nem kell a rengeteg oldalt végig kattintgatni, mert itt egy helyen megtalálod a legjobbakat.   1. Creativenerds A Creativenerds által 100 legjobbnak választott photoshop leírás 2009-ből. Érdemes rá időt…..
Gergő jóvoltából újabb trükköt osztunk meg veletek. Ebben a leírásban megtudhatjátok, hogy hogyan lehet photoshoppal egyszerűen panorámaképet csinálni pár kattintással. Lássunk is neki!  Részletek.....
Sziasztok! Gaál Gergőnek hívnak! Ezen túl ezen az oldalon fogok bemutatni tippeket és trükköket a Photoshopban. Lássunk is neki a munkának. Ebben a leckében a ránclevételel fogunk megismerkedni, hogyan is tudunk egy arcfelületet a valóságtól szebbé varázsolni.…..
Ez a tutorial remek példa arra, hogyan lehet csak Photoshop segítségével valósághű képet készíteni. Az ötlet nem tőlem ered, én csak finomítgattam rajta, valamint lefordítottam. 1. lépés Nyiss egy új dokumentumot 800*800-as felbontásban RGB színmódban. Majd az egészet töltsd…..
Az Adobe hivatalos oldalán eddig hiába próbálkoztunk a Photoshop CS4 demójának letöltésével. Most azonban sikeres regisztrálás után letölthető a program 30 napos próbaverziója mind Windows-os mind MAC-es platformra.  Részletek és letöltés.....
Adobe Systems Incorporated bejelentette az Adobe Creative Suite 4 termékcsaládot, amely a több száz újdonság mellett a programok szorosabb együttműködését teszi lehetővé ezzel áthidalva a tervezők és a fejlesztők munkáját.   Természetesen az Adobe Creative Suite 4…..
A Photoshop action egy előre megírt folyamatsor, amit az  adott képre ráindítva automatikusan megcsinálja a leírt feladatsort. Könnyen csinálhatunk kereteket, szövegeffekteket, stb.       Tovább az Photoshop action gyűjtemények megtekintéséhez.....
 A Photoshoppot használva gyakran kell feliratozni képeinket. Ilyenkor használjuk a gépünkre már feltelepített fontjainkat. Gyakran azonban szükségünk van olyan betűkészletre, amely jobban megy az elkészített képünk design-jához.       Az alábbiakban olyan…..
A következő pdf fájlban és a mellékelt videóban bemutatjuk a leghasznosabb billentyűkombinációkat. A billentyűkombinációk segítségével sokkal gyorsabban és könnyeben tudod elérni az egyes parancsokat.    Tovább a PDF letöltéséhez és a videó megtekintéséhez. ..
A legnagyobbak is hibáznak. Az alábbi képek arról árulkodnak, hogy oda kell figyelni a képszerkesztőnek, mert egy rutintalan mozdulat és máris kész a hiba.1. Vajon mi hiányzik a képről? Nézd meg jól! Tovább a többi képre.....
Ha saját terméket fejlesztettünk ki, akkor szeretnénk ezt esztétikusan becsomagolni. Ezt akár digitálisan is megtehetjük. Így termékünk sokkal jobb benyomást kelt az interneten, vagy akár egy prospektus lapjain is. Ilyen 3D-s dobozt  photoshop segítségével is készíthetünk.…..
Az alábbi listában olyan oldalakat teszünk közzé, ahol rengeteg ecsetkészlet közt tudtok keresni és letölteni.Ezek közt biztosan megtalálod a neked megfelelőt ecsetmintát. Brusheezy - rengeteg ingyenesen letölthető Photoshop brush.Tovább a többi ecset-gyűjteményhez!..
Letölthető háttérkép a Celeb Top 100 képével.Letöltés:celebháló 1600x1200celebháló 1280x1024celebháló 1024x768celebháló 800x600A kép Photoshop és Indesign segítségével készült.Kb. 10 perc alatt el lehet készíteni.Ha szeretnél Te is hasonlóakat készíteni.Látogass el az…..
Az alábbi gyűjtemény 80 féle szöveg effektust gyűjt össze a web minden részéről. Érdemes őket kipróbálni vagy ha nincs ötletetek milyen szöveg effektust alkalmazzatok csak nézzétek át ezt. Itt mindenki megtalálja a maga stílusának megfelelőt.   Csak kattints a képre és…..
Biztos Te is vagy úgy, hogy résztvennél egy photoshop-oktatáson, de nincs rá időd, hogy hetente kétszer félévig képzésekre járj.nincs elérhető közelségben olyan város, ahol indulna ilyen képzés.túl drága egy ilyen tanfolyam,vagy csak szívesen tanulnál otthonról on-line, és…..
Egyik kedves olvasónk kérésére bemutatom, hogy kell egy képet lekerekíteni és árnyékolni. 1. Először is nyissunk meg egy képet. (Az enyém mérete: 280x210 pixel. Persze a tied akármekkora lehet csak az arányok miatt írom.) 2. Kétszer kattintsunk a hattér rétegre és alakítsuk…..
KL 2008.01.16 08:20:37
A photoshop használata közben gyakran van szükségünk képekre. Az alábbi többb mint 100 helyeken tudunk keresgélni képek között.Vannak ingyenes és fizetős fotók is.Tovább ..
1.Photoshopunk megnyitása után nyissunk egy új képet mundjuk 400x200 px-el RGB színmódban, majd a hátteret töltsük ki feketével (Szerkesztés/Kitöltés - Edit>Fill Selection.) és írjunk rá fehér szöveget (ArialBold 70pt). Jelöljük ki a szöveget úgy hogy a text rétegre…..
KL 2008.03.21 11:30:31
Sárvár nagy múltú nyugat-dunántúli kisváros, amely a Vas megye földrajzi tengelyét képező Rába folyó két partján, a Gyöngyös patak torkolati térségében fekszik.Tovább» ..
Egy külföldi blogon találtam egy TOP 40-es listát érdemes ránézni. Ők már sejtenek valamit a photoshop használatáról. TOP 40 Photoshop kép..
A következő videóban bemutatom, hogyan lehet pl. az ajkak vagy a szem színét megváltoztatni. A videó innen is megnézhető kicsit jobb minőségbe. Megnézem Ha tetszett a leírás, de a megvalósítása számodra nehézkes, vagy kevésbé ismered a programot,…..
Biztos te is csináltál már úgy fotókat pl. egy kilátóról, hogy körbefotóztad mert olyan jól nézett ki. Ezek a fotók persze úgy adják vissza a hely látványát, ha egybe illeszted őket. Photoshopunk is meg oldja ezt a problémát pár másodperc alatt. Az alábbi képeket az…..
Az Adobe Photoshop egyet jelent a profi képszerkesztéssel. Ez a konkurencia nélküli termék már régóta a kedvence a kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, fotósoknak, designereknek, web-oldal készítőknek, videos szakembereknek, orvosoknak, matematikusoknak, kutatóknak, tudosóknak, és…..
Az ekcéma a bőr, viszketéssel járó gyulladásos állapota. A betegség nem fertőző, rendszerint családon belül öröklődik. Az ekcéma erős viszketéssel jelentkezik, majd testszerte, különösen az arcon, karon, lábon, kéz- és lábfejen foltokban vörös, gyulladt, száraz kiütések…..