Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetyaKmet

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, hogy én is olvasom a külföldi híreket, és az egyik általam kedvelt oldalon nagyon jó példát találtam arra, hogyan mutathatnám be Nektek, miként lehet "beszélni" az öltözködés nyelvén.Bizonyára sokan ismeritek már Tiger Woods-ot, a világ jelenleg legismertebb,…..
Reggel a város közelsége miatt csak besétáltunk Santiagoba, az uton befele találtunk egy szállást ami 9-kor nyitott, ott ágyat is kaptam.TELJESÍTVE 800 KM, GYALOG !!!BEÉRTÜNK SANTIAGO DE COMPOSTELA-BA ! :))))A katedrálisban meghallgattunk a Zarándok-misét délben, előtte jó egy…..
Szerelmi Taktikák A 3 lábú szék 2009.08.16 10:09:06
Olvastam, hogy a romantikus szerelem, olyan, mint a 3 lábú szék. A lábak elnevezése:barátságtiszteletszenvedély Tehát, előszőr barátságot kell kötni a kiválasztottunkkal. Jó, - hanem a legjobb - barátjává kell(ene) vállnunk, hogy megbízzon bennünk.Miután kialakítottuk a…..
Útjára indítom ezt a blogot. Ha csak egy valakinek segítségére lesz, hogy megtalálja az igaz szerelmet, már nem volt hiába.Meg érintett is vagyok most ebben... :-)A kérdésem: létezik-e trükközés nélküli szerelem? Trükközés alatt azt értem, hogy ha valakinek van párkapcsolata,…..
Nagyon jók a kommentek, tök sok jó ötlet van köztük, köszi, örülünk. Egész jól ráéreztetek a tüntetés mondanivalójára.:))Nos, az is persze remek, ha otthon elkészítitek a saját tábláitokat és úgy jöttök a tüntetésre (kérlek, figyeljetek rá, hogy konkrét politikai…..
PetyaKmet 2009.06.17 11:04:22
PetyaKmet 2009.06.17 11:05:28
PetyaKmet 2009.06.17 11:06:26
Azért is mert érdekel a véleményed, meg azért is mert próbálgatom ezt a blogot, és késöbb más szavazást is tudjak indítani. ..
Ez a blog az eBay felhasználóknak jött létre. Remélem tudok majd érdekességeket, új információkat adni Nektek a világ legnagyobb elektronikus piacteréről, az eBay-ről...
Megnyílt a kis kecskeméti tánc klub első weboldalacskája ami ugyan még csak egy blog... de lesz ez még máshogy is!Itt fogok majd hírt adni Kecskemét táncéletéről, tánctanfolyamairől stb. Folyamatosan fejlesztem. ..
Kezdetek:XVI. sz. genovai lottó: 90 szenátorból 5-öt kisorsolnak különböző feladatok elvégzésére. Ezekre fogadni lehetett.1700: XIV. Lajos, a napkirály: Loterie Nationale. 150 évig áll fenn, mivel kevesen játszottak, nem volt 5-ös ezalatt.A lottóról általában:Jacpot-szisztéma…..
A múltkor a játékszenvedélyről volt szó a tévében, és ott nyilatkozott valaki aki pénznyerőgépen játszott.Ő úgy növelte az esélyét a nyereményhez, hogy a játékteremben jóban volt a pultos lánnyal, aki mindig elmondta neki, hogy melyik gépbe raktak, s vesztettek az emberek sok…..
A lottójátékosoknak két nagy csoportja van. Aki variációkkal játszik, és aki nem. Ez utóbbi csoport is két fő rétegből áll: az állandó számokkal játszók, illetve a hetente más-más szerencseszámokkal próbálkozok. Nyilván mindenki a maga módszerét részesíti előnyben, de…..
Arra gondoltam, hogy ha összegyűjtenénk egy adatbázisba a Szerencsejáték Zrt. játékain (lottók kenó, puttó, tangó) kihúzott számokat, s ebből az adatbázisból különböző statisztikákat készítenénk, s e statisztikákból már lehetne következtetni arra, hogy mely számoknak…..
Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha ötösön lenne a lottón?Mire költeném a nagy nyereményt? Vennék egy nagy házat? Befektetném? Jó-jó, de mibe?Az adatok azt mutatják, hogy a lottófőnyereményesek, 1-2 éven belűl elszórják a pénzt, de úgy hogy semmi nem marad…..
Ez a blog Neked fog szólni, ha ...érdekelnek a szerencsejátékokmeguntad, hogy állandóan csak vesztesz a lottón, totón, stb.szeretnél on-line játékokon részt venni, de még soha nem próbáltál ki ilyeteleged van abból, hogy nem akarják, hogy gondolkodj (csak a pénzedet)ha szeretnél…..
Kenó próba 2007.09.24 08:27:33
valami..