Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mormoth

11 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kongamato az egyenlítői Afrika esőerdeiben élő állítólagos kriptid. Mely a leírások alapján egyértelműen egy a Pterosaurusok közé tartozó állatfaj. Azon belül is a leírások alapján a Rhamphorhynchidae-család egy faja. Ezen repülő őshüllők kistermetűek. A kifejlett…..
             Legtöbben, a ragadozó dinoszaurusz szó hallatán egy nagy, pikkelyes hüllőre, a T. rex-re gondolnak. Ám egyáltalán nem biztos, hogy ez a hatalmas állat ennyire hüllőszerű lett volna. Ahogy haladunk előre a korban, egyre több…..
 A Canvey szigete a Temze torkolatának közelében fekszik. Erről a kis szigetről, már a görögök is megemlékeztek, és már a római kor óta lakott volt, valamint jelentős petrolkémiai központ.De van a sziget történetében egy titokzatos és hátborzongató pont.1953 novemberében…..
Titkos dokumentumok kerültek fel az FBI honlapjára. Mostantól bárki belenézhet az Amerikai nyomozóhivatal áprilisi közleményébe, melyben beismerik az igazságot. A nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül, hogy az FBI tényleg észlelt idegen lényeket Roswellben, még ha eddig…..
Üdvözlök mindenkit.Egy khm, érdekes hírt osztanék meg veletek. Lehet hogy mostantól homokos kriptid lényekről is fogunk írni?...De inkább elmagyarázom. A mai napon, 2011 szeptember 6-án, Sri-Lankában megtámadott egy rendőrt a helyiek által méltán rettegett és hírhedt Grease…..
Kriptozoologia Animal Planet 2011.09.04 07:45:00
Üdvözlök mindenit.Aki tudja fogni az amerikai Animal Planetet, az ma délután 4-ig mindenképpen maradjon a TV előtt, ugyanis Nagyláb maratont rendeznek. Reggel 6 órától délután 4 óráig bezáróan, összesen 11 dokumentum filmet tekinthetnek meg az érdeklődők.Más: Néhány hideg és…..
Üdvözlök mindenkit.A körkérdésem eléggé megosztotta az embereket, ezért úgy döntöttem, hogy viszonylag egyenlő arányban lesznek állat, és egyéb para jelenségekről cikkek. Például az egyik nap valami Cryptid kerülne fel az oldalra, a következő nap pedig valami más para…..
Kriptozoologia Körkérdés 2011.08.31 20:03:00
Üdvözlök mindenkit.Mint látjátok, az utóbbi napokban, hetekben, alig tudtunk valami hírt vagy cikket ki rakni. Sajnos az az igazság hogy kezdenek elfogyni, vagy inkább össze préselődni a lehetőségek. Ha továbbra is csak az állatokkal, illetve ismeretlen élőlényekkel fogunk…..
mormoth 2011.09.01 19:08:34
@amanojaku: Ő az, Bud Spencer :D
Kriptozoologia Új Majom faj 2011.08.26 07:56:00
Üdvözlök mindenkit.Kicsit megkésve, de mi is be tudunk számolni egy új majom faj felfedezéséről.2010 decemberében, a Dél-Amerikai Mato Grosso nevű áthatolhatatlannak vélt jungelében egy expedíció talált rá erre az érdekes kis…..
Berlini körutunk, amely az ottani állatkertet célozta meg sikeresen befejeződött. Ez az állatkert a fajok számát tekintve jelenleg a világ legnagyobbja. 174 emlős, 329 madár, 73 hüllő, 52 kétéltű, 586 hal, s 340 gerinctelen állatfaj lelhető fel, összesen 1554. Az egyedek száma…..
Üdvözlök mindenkit.1925-ben valamit partra mosott a víz a Moore's Beach (mai nevén Natural Bridges State Beach) szikláin, pár mérföldre Santa Cruz-tól (Kalifornia, USA). Az elpusztult állat úgy nézett ki, mintha az ősidők tengeri hüllője, egy plesiosaurus jelent volna meg…..
Üdvözlök mindenkit.Egy érdekes, és meghökkentő dolgot találtam a neten.Az egyik híres Cryptozoológus, Loren Coleman, érdekes elméletet írt le egy külföldi Crypto oldalra, ami, ha jobban el gondolkodunk, talán nem is olyan nagy hülyeség. Sőt, még talán igaz is lehet.Mr Coleman…..
mormoth 2011.08.28 15:56:57
@TheLostDuck: Nem csak a térfogata nagyobb volt.
      Japán sok rejtélyt tartogat még nekünk. Ezek között van a szigetország tavi rémeinek legendája is. A cikkben pár ilyesfajta furcsa lényről kaphatunk leírást. Kezdjük is hát! A Kushii   A kushii a sziget legnagyobb krátertavában, a hokkaido-i…..
 Ahogy ígértem, nem hagyjuk nyugton a Japán kriptideket. A cikkben két szárazföldi lénnyel ismerkedhetünk meg, akik állítólag Japánban élnek. Mindkettejük kígyószerű, s legalább olyan érdekesek, mint a hibagon. Lássuk a szörnyeket!A Tsuchinoko    Első…..
Ez a lény terrorizálja az Északnyugat Angliai Buckshaw városát. Gondoltak már farkasra, nagymacskára, vaddisznóra és hiénára. Ismerjük be, hogy ez a lény semmelyikre nem hasonlít. ..
mormoth 2011.08.15 11:31:54
 Keleten is akadhatunk kriptidek nyomára. Most teljesen keletre vesszük az irányt, s a japán kriptidekkel ismerkedünk meg. Elsőként ki mást tettem volna be, mint a jeti Japán megfelelőjét, a Hibagont. Róla fog szólni a cikk.            Az állat, mint…..
 Földünket valaha hatalmas őshüllők uralták, ám magához hívta őket a teremtő. A világ új urai az emlősök lettek. Kutyafélék, nagymacskák és medvék tartották rettegésben a glóbuszt. Semmi nem állhatott az útjukba. Vagy mégis? A dinók bizony nem haltak ki teljesen. A…..
mormoth 2011.08.14 12:29:22
@doctor juris: Akkor képzelhetjük, hogy ezek a lények mire voltak képesek.
 A kriptidek nem csak nagyok lehetnek. Van a csoportnak jó pár kisebb és bájosabb képviselője is. Egyik ilyen állatkánk állítólag Új-Zélandon vetette meg a vackát. A kis szőrmók még a helyiek történelmében is szerepel. Ám, vajon csak egy fantázialény, vagy egy ismeretlen…..
Kriptozoologia A Sherman fenevad 2011.05.03 19:02:00
 1970-ben John Keel ufókutató /aki megírta a Megszólít az éjszakát, amiben a kedvenc kis molyemberünk szerepelt/, különös levelet kapott egy névtelen 15 éves fiútól. John Keel érdekesnek találta az esetet, és megírta a történetet "A titokzatos lények" című…..
 Mint láthatjátok új Skin van a blogon, valamint régen volt már bejegyzés /ez a Momo sok mindent ki vett belőlem, bejegyzéssel még ennyit nem kínlódtam/.Ezzel a témával először az American Monster.com weboldalon találkoztam, sokáig szemezgettem vele, nem tudva, hogy ez…..
Többen is írtatok nekünk levelet, hogy bár a snippetes megjelenítést bekapcsoltátok, de a blog kezdőlapján mégis megjelenik a teljes bejegyzés. A két dolog teljesen független egymástól, az ezzel kapcsolatos tévhiteket most tisztázzuk. Ha a blogod kezdőlapján csak egy rövid…..
mormoth 2011.08.08 19:31:38
@devDavid: Köcce :D
mormoth 2011.08.08 19:39:28
@devDavid: @cadix: @Syntax Error: És esetleg azt, hogy ha görgetem le akkor a fejléc, a menü, meg minden ugyanott marad csak a szöveg megy le?
mormoth 2011.08.09 19:13:06
@devDavid: Rendben, már csak egy elméleti kérdésem lenne. Ha hirdetésmentes blogom van (Csizmás kandúr), akkor az ingyenes? Ez hülyén hangzik, de egy haverom azt mondta, hogy fizetni kell érte, ha a blog.hu nem rak ki hirdetéseket a blogomra. viszont én semmi ilyet nem olvastam. Nem akarok semmi hirdetést kirakni. Így mehet ingyenesen a blog?

Köszi a választ!
Tasmania eldugott erdeiben valaha még rengeteg csíkos kis jószág bujkált, ám a  XX. század elején az embernek köszönhetően az állatkák eltűntek. Azonban napjainkban megannyi bizonyíték és történet támasztja alá azt, hogy talán még fennmaradhatott egy kis…..
Első cikkemhez valami érdekes témát választottam. Egyik, ha nem kedvenc kontinensem Ausztrália. Az itteni élővilág teljesen elszigetelődve fejlődhetett évmilliókon át, s az evolúció olyan érdekes kreációi láthattak napvilágot ezen földrészen, mint az erszényes emlősök. Ezen…..
 Új a blog, ezért nem minden információ tisztázott vele kapcsolatban. Miről szól? Mi, mit jelent? Milyen jelöléseket használ az oldal? Milyen cikkek várhatók? Ebben a posztban mindenki megismerkedhet az alapokkal. Legelsőként az elérhetőségek:…..
Hölgyek és urak!Egy kissebb, ám szintén világhírű hírt szeretnék veletek megosztani, ami az amerikai Caddy, vagyis a Cadborosaurus legendáját hivatott leleplezni. Igaz, bár a fényképet és a cikket, amit be fogok linkelni, sajnos 1 év csúszással, de ti is láthatjátok. A cikk…..