Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacaHero

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehernapló Indulás! 2012.08.03 23:22:06
Hello Kedves Olvasó! Jailbird/Booze Design ötlete nyomán indítom most ezt a hírblogot, ami hiánypótló lenne a maga nemében. Bár létezik számos, többek között retro informatikai témákat is megpendítő blog, és ott a Scene.hu is, de azért egyik sem kifejezetten 8bit demoscene,…..
LacaHero 2012.08.16 13:49:49
Intro   Tavaly nyár végén az Amazon rendesen odavert a világnak, amikor a Pearl kijelzővel szerelt gyors és kontrasztos olvasóit piacra dobta. A Kindle 3-nak ráadásul az árát is durván letornázta (részben a 3G képességek feláldozásával). Sajnos a nagy vas, a DX Graphite, nem…..
LacaHero 2011.07.04 22:26:36
@nagygabe: Szia! Ipad1-em van, ahogy az első kérdésemben is írtam. De mivel sokszor este a sötétben olvasok, reggelre arra ébredek, hogy fáj a szemem, kicsit szúr, mintha ki lenne száradva. És ez egyre aggasztóbb. Kb. 26 éve számítástechnika a hobbym, azóta néztem már mindenféle monitort, de ilyen még nem volt. Hiába veszem le minimumra a fényerőt.
Főleg informatikai pdf-eket olvasok, melyek elég nagy lapméretre lettek előkészítve sajnos. Ezeket áttördeli a gép, ha pl. epub-ba konvertálnám? Van neki értelme?
Mondjuk a legzavaróbb mindig is az volt nekem eddig, hogy legalább a margót vegye már le magától az olvasó. Sony kis képernyőjén is olyan pazarló volt egy 2cm-es margó körben.
LacaHero 2011.07.04 22:50:52
@Atyaman: pdf-ben voltak. Az iPad-en van olyan olvasó, ami egyszerűen levág egy állítható méretű margót. Ilyen funkciója van a kindle nek is? Köszi