Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsyka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem részletezte a követelést, ami miatt az Intrum Justitia nyaggatja, leveléből csak az derül ki, hogy az Intrum kitartó, olvasónk meg makacs. Megkérdezzük, mik a tartozás-behajtás-elévülés szentháromság jogi keretei. A "Vannak más módszereink" - mondjuk így elsőre…..
orsyka 2016.08.10 16:48:54
Hát én dolgoztam náluk.
Az ott dolgozók úgy 70%-a diákmunkás, mert persze az olcsóbb. Pont a válasz leveleket kellett iktatnom. Volt ott évekkel azelőtti is egy ócska, szakadt dobozba begyűrve, kb. fél méter magasra tornyozva. Szóval minden nap más diák próbálta a halmot feldolgozni,minimális lelkesedéssel és még kevesebb precizitással. Káosz! Káosz! Káosz!
Higgyétek el, személyesen senkit nem érdekel, hogy áll az ügyed. Minden történés felvezetődik a rendszerbe (úgy ahogy éppen a felvezető beírja) és a rendszer dobálja szét a call-osok között az automatikasan felhívott számokat. Hiába kéred, hogy hagyjanak, vagy hiába nyomod ki, amíg a rendszerben vagy, az időről-időre felhív és hozzákapcsol egy ügyintézőhöz.
Fenyegetni muszáj nekik! Sőt, megkeresik a szomszédodat, elkérik a számodat tőle, megkérdezik mikor jársz haza. Van, hogy embereket küldenek a házadhoz, csak hogy álljanak ott és felhívják rád a figyelmet. Minden lehetséges módon hoznak kínos helyzetbe, hogy inkább fizess, csak hagyják abba. Az irodában egész nap ment az anyázás, fenyegetés, kiabálás telefonon. Emberrel így hivatalból nem lehet beszélni! Undorító volt! Általános állapot, hogy valakinek több éves ügye velünk, őszintén szólva nem is emlékszem olyanra, hogy valakinek lezárták az ügyét. Kivéve, ha bement az irodába,mert akkor tényleg foglalkozni kellett vele és nem lehetett bedobni az ócska, szakadt dobozba a többi közé.
Szóval megoldást nem tudok ajánlani, csak az undorom tört elő ebben a kommentben...