Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drift.verseny

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy beteges vonzódásom a Veszprém Rallyehoz, illetve a veszprémi pályákhoz. Valószínűleg azért, mert ott kóstoltam bele először belülről ebbe a társasjátékba. Nézőként imádtam a vegyes talajú veszprémi versenyeket, az aszfaltos Kisgyóny, Olaszfalu-Tés nekem hagyon…..
  Driftelő gokart gyerekeknek            A Vibe Turbo Twist-tel a 180 és a 360 fokos fordulat is megoldható. A frankó kis gokart ugyanis a farolásra van kihegyezve. A csővázas szerkezet 7 éves kortól használható több, mint 13 éves korig (maximum…..
Autó és Matchbox Extreme tuner 2011.01.04 16:30:00
 Készüljetek fel,mert egy elég sok (nem túl jó minőségű) képet tartalmazó bejegyzés lesz :) A Kentoys gyártja ezeket a felspécizett kis autókat, amik általában világítanak is, kis neonnal az utastérben. Kinézetre nem lehet rá panasz, de tőlem már kezd távol állni ez az…..
Az olasz származású Ettore Bugatti által, 1909-ben alapított, s az eltelt 102 év alatt a világ egyik - ha nem a - legexkluzívabb autóit előállító francia gyár a Veyron befejezését egy olyan fényűző variánssal képzeli el, amelyre talán még soha nem volt példa. "Eleinte…..
drift.verseny 2011.07.06 16:39:08