Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G-vi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampányt indított az ENSZ Nőügyi szervezete a szexizmus ellen, méghozzá a Google keresések alapján. Ugyanis az automatikus ajánlatok, melyek bizonyos szókapcsolatokra feljönnek a keresőmotoron, a leggyakoribb keresések alapján, még mindig a nők erőteljes hátrányáról…..
G-vi 2013.10.26 11:12:31
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ha jártál volna jemenben nem ezt mondanád...
Egy sziget Ufó fákkal, csak itt élő állatokkal, az idő peremére szorult helyiekkel. Szokotra egy kisebbfajta sziget az Indiai - óceánban Afrika Szarva és az Arab-félsziget között a Vörös -tenger bejáratánál. Jemenhez tartozik, de az ország közigazgatásának elhanyagolt…..
Nem emlékszem, hogy hogyan, de egyszer csak belekattant az agyamba, hogy egyszínű mini figurákat szeretnék összerakni, egyszerűen azért mert jól néznek ki.   Festék eltávolítással nem szerettem volna foglalkozni, mert az mégiscsak visszafordíthatatlan és durva dolog is lett…..
I. Alapadatok Neve: Bunny and Chick Sorozatszám: 40031 Témakör: Seasonal Altéma: Easter Kiadás éve: 2012 Kockaszám: 52 Minifig: 0 Ára: kb. 1500 Ft II. Mi van a dobozban? Doboz nincs, helyette zacskóban találhatóak az elemek. A seasonal készletek általában nem óriási…..
Vissza-visszatérő kérdés a blogon, hogy miként is kellene a LEGO-klónokhoz, vagy éppen a kompatibilis kiegészítőgyártókhoz viszonyulnunk rajongóként. Összeépíthetjük-e, keverhetjük-e az eredeti kockáinkkal, elfogadható-e a használatuk, és egyéb nem túl érdekes kérdéseken…..
Hikkaduwa után még volt kb. 1 hetem Srí Lankán, hogy megnézzek a tengerpartokon kívül valami mást is az országból. Kandy mellett döntöttem, ami nem cukorka, hanem Srí Lanka második legnagyobb városa, Colombotól 120km-re, fenn a hegyekben. Kecskemét méretű (kb. 100.000 fő), nagy…..
G-vi 2011.12.29 23:19:55
Ezt még muszáj megosztanom veletek, veriveri important. Sajnos csak angolul van, de talán nyelvtudás nélkül is élvezhető, a képek magukért beszélnek. Akinek ellenérzése van a metódussal szemben, annak figyelmébe ajánlom az egyik kommentet a videó alatt: "If you fell in a pile…..
A Bricksetnek hála végre nem kell tilosban járva, gagyi képeken figyelnünk szupererejű barátainkat. 6862 Még több infó és várható készlet itt! (Vagy csak képek a hajtás után.) Egy másik újabb jövő évi vonalról pedig itt kiváncsiskodj. 6858 6860 6863 6864 4526…..
G-vi 2011.11.23 18:16:02
A Technic téma mindig is távol állt tőlem, de most belebotlottam egy olyan készletbe, amit biztos, hogy megszerzek dobozostul, mindenestül. Ennél a készletnél nem zavar az, ami általánosságban véve távol tart a Technictől, a sok motorizált/mechanikus funkció, a fogaskerekek, a…..
G-vi 2011.11.15 18:41:52
@klarky: Teljességgel egyetértek!!! Kiveszett a fantázia nagy része. A biztos nagy átlagra mennek.
I. Rizsa Épp egy vonaton ülök, másodosztályon, a nyitott vonatajtóban. Mivel csak tegnap délután vettem meg a vonatjegyemet, azt mondták, helyfoglaláshoz már késő van, vegyek egy sima másodosztályú jegyet, aztán majd fightoljam le a kalauzzal, hogy legyen székem. 10 órás út,…..
Kopottas Targonca 2012 Mindjárt... 2011.09.13 18:02:00
 ...jövünk a hírekkel, az utóbbi 3 napban valami tetves indiai kaja miatt hajnaltól éjszakáig a lázmérőm és a budi között rohangáltam, most először voltam képes 500m-nél messzebb jönni a wctől. Most már azt hiszem, életben maradok, sőt, még smilyet is tudok…..
Első megnézésre nagyot ütött rajtam a videó. Másodikra is. Harmadikra is. Jégfal mászó akarok lenni!! Ice Climbing World Cup 2011 - Saas Fee Highlights from Matt Pycroft on Vimeo...
G-vi 2011.09.08 00:33:00
Kyle McDonaldnak művészi indíttatásból különös ötlete támadt: feltelepített egy saját szoftvert az Apple Store gépeire az Egyesült Államokban, és a gépre bámuló emberek arcát közzétette a tumblr-es oldalán. Állítása szerint meg akarta mutatni, hogyan meredünk a gépekre.…..
A múlt héten 2 meglehetősen nagyméretű, de – szerintem – nem túl szép Gyűrűk ura alkotás kapcsán vetettem fel, hogy nem időszerű arról gondolkodnunk, vajon kijön-e a gyár a közeljövőben egy Lord of the Rings licenszelt témával.  | kép: go!gaminggiant |…..