Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naturalpatika

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kiss Bernadett vagyok, egy három éves kislány és egy egyéves kisfiú anyukája, most velük vagyok otthon, egyébként tanárként dolgoztam. Háborítatlan születésük életem két legfontosabb élménye volt, közben is és azóta is sok mindenre tanítottak meg. A…..
VasA vas a szervezet egyik legfontosabb nyomeleme, a hemoglobin alkotórésze. A koffein gátolja a vas felszívódását - ezért sem ajánlott sok kávét, teát, csokoládét, kólát fogyasztani.A vashiányra utaló tünetek lehetnek: száraz, repedezett bőr, töredezett haj, köröm, gyomor-…..
Sziasztok!Mivel a táplálkozás és a termékenység kérdése jóval monumentálisabb téma, így az "egyszerűbbel", a kiegészítőkkel kezdjük! :)1./ Antioxidánsok (C-vitamin, E-vitamin, karotinoidok): védik a hímivarsejteket, segítik a petefészek és a méh normális…..
Mire figyelmeztet a fájdalom? Sérülésre, betegségre,az egészségi állapot megváltozására. Mit teszünk ilyenkor?   Minden embernek más a fájdalomküszöbe. Ennek mértékétől függően van,aki tűri a kisebb fájdalmakat,van aki gyógyszert vesz be.     A fájdalom…..
A magyar lakosság jelentős része küzd valamilyen emésztési problémával.A túlságosan kevés rostanyagot, vitamint tartalmazó, túlfinomított ételek fogyasztása jelentős megterhelést jelent az emésztőrendszer számára.Az egyre több tartósítószert és kevés friss, élő…..
Mint tegnap írtam, rászántam az időt és megnéztem a Nagy Show első részét.Legközelebb stopperrel ülök a fotelba.Na,nem azt akarom mérni, hogy a résztvevők mennyi idő alatt futják le a távot, hanem kíváncsi vagyok, mennyi a tényleges műsoridő és a reklámok aránya.Csak azért…..
Bár eléggé megutáltatták velem régebben a valóság show nézését, ma este mégis szánok rá időt,hogy a tv elé üljek.Két héttel ezelőttig azt sem tudtam, hogy ilyen műsor készül, itt a neten hallottam róla először.Azóta sem néztem utána, de a címéből gondolom,…..
Bármilyen korosztályhoz vagy generációhoz tartozzunk is, egy dolog biztos: mindannyian fittek és egészségesek akarunk lenni. Az életstílusból fakadó tényezők, mint a fizikai tevékenység hiánya, az elhízás, a zsíros ételek fogyasztása, a stressz, a feszültség, az…..
Az anorexia a jobb módú társadalmak ill. a jobb módban élők betegsége,95 %-ban a nőket érinti, azonban a serdülő lányok közül akár minden kétszázadikat! érintheti.Renszerin a serdülőkor és a fiatal felnőttkor elején alakul ki.Már a klinikai tünetek megjelenése elõtt…..
Az anorexiára jellemző, soványságra való hajthatatlan törekvés, illetve az elhízástól való rettegés, minden esetben túlzott soványsághoz, alultápláltsághoz, és az ezekhez kapcsolódó egészségügyi problémákhoz vezet.Az anorexiában szenvedő személy még akkor is teljes…..
Súlycsökkentés Szuperdiéta? 2007.10.01 19:35:00
Az emberek többsége ahelyett, hogy életmód változtatásba kezdene, top újságok diéta rovatait bújja.Számtalan tuti tippet olvasnak. "Napi fél kefír egy negyed almával fél éven keresztül és már le is fogyott 102 kilót! Hogy csak 10 kg-t szeretne? Nem baj! A Nagy Fogyás után…..
Súlycsökkentés Gyors fogyás? 2007.09.28 18:28:00
Gyors fogyás?Legtöbben szeretnék, ha felesleges kilóiktól gyorsan, látványosan szabadulhatnának meg. A gyors fogyás hátránya az, hogy a kilók gyakran éppolyan gyorsan térnek vissza , mint ahogyan megszabadultunk tõlük, esetleg még kövérebbek leszünk. A szervezet ugyanis…..
Ez a blog neked szól, ha...Ha eleged van a női lapok szuper diétáiból: csokis keksz diéta, horoszkóp diéta, tanga diéta, Y2K diéta, káposztaleves diéta stb. (Amiket általában dagadt nők "szakértők" dolgoznak ki.)Ha eleged van a fogyasztó…..
Az elhízás okairól-mozgásszegény életmód -túlzottan energiagazdag táplálkozás -kor -öröklődés Fontos látnunk, hogy az elhízás okai túlnyomórészt a helytelen életmódban és táplálkozásban keresendõk, kismértékben csak valamilyen betegségben, genetikailag öröklött…..
Allergia Parlagfű allergia 2007.09.26 08:27:00
Még sajnos tart a parlagfű szezon.Az orrunk folyik a szemünk viszket. Persze nem tudom, hogy más hogyan éli meg ezt a betegséget.Szerintem ez a nyár kicsit lazább volt, mint az előző, legalábbis én így tapasztaltam.Pedig ebben az évben teljesen elhagytam a gyógyszereket. Helyette…..
naturalpatika 2007.09.26 09:30:45
Test és lélek egyensúlya vezet az egészséges és harmónikus élethez. Erre az egyensúlyra és egységre való törekvés képezi az egészséges életmód lényegét, mely az utóbbi években egyre nagyobb divattá vált. Mondhatjuk úgy is,…..