Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haymant

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tenger császára   Jang Bogo a tenger császára (787-846 egyesek szerint 841)Rövid életrajz Jang Boo eredete ismeretlen. A Sillai birodalom kiemelkedő alakja, aki megtisztította a tengert a kalózoktól. Évtizedeken keresztül a Nyugat-tenger (Yellow Sea) és a délnyugat Korea…..
haymant 2012.01.31 15:32:17
@etelka13: Szia!
Kedves Etelka! Te csakis az avi, azaz video fájlokra gondolhatsz, mert a szövegfájloknál még nincs 21. rész, én viszont a szöveg fájl 10. részét nem tudtam letölteni, de most azt is, úgy mint az eddig elkészült 13 részt tökéletesen le lehet innen is tölteni.
Mivel nem is próbálkoztam a video fájlok letöltésével, sajnos én nem tudok válaszolni kérdésedre, de Csetszerelem biztosan tud, mert ezt ő gyűjtötte ide ilyen szuperül, ami nagy segítség egyébként. Nem rajta múlik, ha néhány fájl üres. Így én is jártam más filmeknél, hogy a letöltött fájl üresnek bizonyult, de akkor a neten keresgélve találtam máshol, ami már nem volt üres fájl. Most próbáltam utánanézni, de nem jártam sikerrel, csak megauplaud-os letöltéseket találtam, ami már nincs. Sea God néven is ismert a sorozat, de azon sem találtam, csak torrent fájlra utalást. Jó keresgélést, vagy reményt, hogy kicserélik a hibás fájlokat. Üdv.
haymant 2012.02.01 14:19:36
@biri66: Szia!
Én is köszönöm a feliratokat, s a mostani 14. részt is, amit már le is töltöttem. Szuper gyorsan haladsz. További jó munkát!
Üdv.
Új rész(ek) A páros - The Duo 2011.10.10 12:46:00
Az illegális felhasználások miatt (filmre égetve, engedély nélküli közlés és eladás) megtorpant a fordítás. A fordítók úgy döntöttek, nem adják közre munkáikat, mert nem vállalják a jogi procedúrát, amit teljes egészében megértek! Reménykedem, hogy az itteni olvasóknak…..