Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamma

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog! Egy ismerősöm ajánlotta, hogy írjam meg Önöknek a történetemet - az elmúlt fél év negatívabb oldala, néhány mondatban összefoglalva.Jelenleg 31 hetes kismama vagyok. Terhességem 14. hetében egy éjjel iszonyatos gyomorszáji fájdalomra ébredtem - mivel a…..
Hamma 2011.09.05 14:42:37
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Amúgy ERCP-m volt a műtétet követő 24 órán belül. :( Na az még egy brutál dolog. Rosszabb volt, mint a műtét. Még egyet akart a gastrosom idén tavasszal, mert újra begörcsöltem kicsit ( ismét terhesség alatt), de nem került rá sor, mert a terhesség kicsi volt, nem mert ő sem kockáztatni, inkább a szigorú diéta. MR ugyanezen okból elmaradt az első trimeszterben. Ha begörcsöltem volna újra, akkor viszont azonnali indikációval megcsinálták volna a vizsgálatokat, beavatkozást. Szerencsére nem volt szükség rá.
Hamma 2011.09.05 14:43:55
@Panni75: Szerencsére mivel a műtét megoldotta a problémát és a No-spa amúgy sem használt, így nem kellett tartósan szednem.
Hamma 2011.09.06 16:03:45
@Panni75: DE igen, bódításban csinálják, kaptam én is , de azon túl, hogy tompább lettem agyilag sok előnye nem volt. No meg utána következő 12 órában cefetül éreztem magam. Se aludni nem tudtam, de ugyanakkor ébren sem voltam. Plusz még ERCP-hez rtg sugár is kell. Kaptam ólomkötényt a pocakra és hajrá. Hát én nem kívánom senkinek ezt a vizsgálatot.