Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andaja

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha az ember lánya földhöz basz egy poharat vagy valamit, amit épp nem sajnál. Az ember lánya próbálja kordában tartani az érzelmeit és az indulatait. Hát, nem mindig sikerül. Az ember lányának persze van esze, és csak oda bassza a poharat, ahonnan könnyű eltakarítani, amit…..
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
andaja 2013.03.15 17:11:24
Eddig egyáltalán nem ettem barnarizst, mert nem tudtam hogyan kell elkészíteni. Most már nem ijedek meg tőle, sőt, jobban sikerül, mint a fehérrizs, ami nekem folyton összeragadt a végére. És sokkal egészségesebb is a barna, úgyhogy mindenkinek ajánlom. Ma csirkemájjal ettem ezt a…..
andaja 2013.03.14 16:33:25
A Rozál volt a legszebb lány egész Újpesten, tudta azt mindenki az Ősz utcától a Tavaszig, tán még messzebb is, ibolyaszínű szeme után csapatostul futottak a fiúk a gyárból, de a Rozál kemény lány volt, szigorú. Meg az anyja se engedte sehova. Hogy engedte volna, a sok testvér…..
most láttam csak, hogy az előző bejegyzésemet elfelejtettem élesíteni... még szeptemberben írtam... :/ na mindegy, ma kaptok kettőt.  Szóval Lívia már egy hónapja otthon. Eddig úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte. Végül visszament a régi sulijába, egy osztállyal lejjebb.…..
 Hát visszatértem! :)Megjártam tehát kis hazánkat. Éjjel érkeztünk, Ági barátnőm jött ki értem a reptérre. Az első éjszakát Nála is töltöttem, mivel anyuékhoz kicsit macerás lett volna kiutazni. A dumálást azt a későbbiekre halasztottuk, mert Ő dolgozott…..
 és megyek haza! :) olyan nehezen hoztuk össze ezt az utat, de most már csak felülök a repülőre... pedig nincs is sok pénzem... :D Hetek óta élvezzük az igazi angliai időjárást... Ahhoz képest, hogy március végén egy szál ruhában vonultunk Londonban a Viki esküvőjén,…..
 Úgy néz ki, a kényszerpihenőnek vége! :) Sose örültem még ennyire, hogy mehetek dolgozni! A hosszú kihagyás után, szerencsére laza napokat fogtam ki, de még így is elfáradtam. Közben meg ment a huza-vona, hogy végül is mikor menjünk haza... Mivel Editékkel együtt megyünk,…..
andaja 2012.04.23 23:28:14
 Tudom, megint rég írtam, de igazából nem sok minden történt. Sajnos.Viki esküvője óta nem igazán voltam dolgozni, mivel nincs munka éppen. Ez persze kezdetben nem is volt rossz, mivel hét ágra sütött a nap és jókat napoztunk Editéknél, de mostanra kezd sok lenni a…..
andaja 2012.04.09 11:31:37
@marimami: najmama, ne izgujjá má! látod, hogy mindig jó, sőt egyre jobb! nagyon örülök annak, hogy jössz kifele! nagyon nézd meg, hogy a reptéren mit hogyan kell csinálni, és legközelebb már csapni-vágni fogod egyedül is!!! szuperdédi leszel!!! :D megládd!!!
 Az elmúlt időszak Vikiék esküvőjének jegyében telt... először a rákészülés. Rendeltem egy ruhát, mert ugye nincs egy göncöm... de kiderült, hogy Kínából jön (pedig nem is olyan occó) ami azt jelenti, hogy hosszú a szállítási idő, ezért Líviával bementünk…..
 No, mivel az előző bejegyzés kapcsán visszaigazolást nyert, hogy nem csak a család olvas, ezért máris írok! :)Persze azért is, mert van mit mondanom! Csak egy 7vége és annyi minden történt! :) És csupa jó! Először is, az én drága nővéremék is megkapták a skóciai…..
MariDzsi új élete :) hmm... 2012.01.16 19:45:00
 Megint jó rég írtam. Azóta a srácok hazajöttek, sőt már vissza is rázódtak a régi kerékvágásba. Élményekkel feltöltődve, savanyú fej nélkül sikerült megúszni a hazatérést. Lívia végre elhatározta, hogy sportolni fog az egyik osztálytársával. Van itt egy jó…..
 Először is Boldog Új Évet, ha valakit még nem köszöntöttem volna ez alkalomból! :)Úgy elrepült ez az év is, hogy csak kapkodom a fejem. Volt is történés épp elég... Mi lesz idén? Hiszen azt mondják, hogy 2012 a nagy változások éve... Asszem felköthetem a gatyám, ha még…..
MariDzsi új élete :) egyedül 2011.12.15 21:58:00
 Nos, hazarepültek a csemeték... Remélem olyan jól fogják érezni Magukat, ahogy tervezték... És az apjuk se amortizálódik le teljesen! :D Azt hittem, hogy itt majd magányosabbnak érzem magam nélkülük (otthon azért már megszoktam) de egyelőre jól viselem az egyedül létet.…..
andaja 2011.12.27 09:24:31
 Valóban rég nem írtam, de igazából sok érdekes nem törpént.Még mindig küzdök a hivatalokkal... Mit ne mondjak, itt sem egyszerű... Ráadásul az idővel is sakkoznom kell. Olivérnek is kell igényelni NI számot, ha már dolgozásra akarja adni a fejét. Ehhez november 16-ra…..
 Na csak hogy folytassam a bürokrácia gyönyöreit... Azóta elküldtem az iskola befogadó nyilatkozatait az otthoni iskoláknak, a T. ofő és a diribácsi egy mukka szót nem szólt rá... Most ez milyen már? Itt már a második "segély" kérő lapot is megkaptam, már…..
andaja 2011.10.10 22:46:04
 Elnézést, hogy már rég írtam, de most nem volt sok történés. Gyerekek járnak a suliba, én dolgozom. Egyelőre még csak ismerkednek a sulival, meg ugye az osztálytársakkal is. Olivér mázlistább, mivel nagyon vegyes összetételű a csapat, ezért Ők a szünetben is angolul…..
andaja 2011.09.28 15:52:18
 A mai napon töltöttem az első FIZETETT szabadnapomat. :) A gyerekeknek most volt a beiratkozás, ezért gondoltam, hátha mégis szükség lesz rám, inkább elkísérem Őket. Kellett szépen tesztet írniuk, meg legalább két szót beszélt is Velük, az amúgy szimpi néni, aki…..
andaja 2011.09.03 14:19:35
 Mivel rég írtam, e jeles alkalmat megragadván gyorsan összefoglalom a történéseket...Szülinapom reggelén 17 fok és eső fogadott, mikor munkába igyekeztem. Itt jegyzem meg, otthon ilyen típusú esőt még nem tapasztaltam, nem zuhog, hanem mintha permeteznének fentről... ez olyan…..
 Mára az volt a terv, hogy Ketteringbe megyünk, mert ott van az egyik suli, amit kinéztünk a gyerekeknek. Megint Ernáékat izzítottuk be, már szombaton megbeszéltük. Csak a mikorral voltak gondok, mert Krisztián ma utazott haza, nekünk meg volt két skype konferencia is betervezve,…..
andaja 2011.08.25 17:03:06
 Szombaton megint a szokásos bevásárló túrán jártunk a gyerekekkel, mikor összefutottunk Ernáékkal, aki felvetette, hogy menjünk el Northamptonba. Fiatalság nagy kérdése: miért? ott mi van? pff mondtam, majd megnézzük! :) Felszálltunk egy igazi emeletes buszra és elindultunk.…..
andaja 2011.08.25 17:00:03
@Tünde-Kyara: sztem is igazodjon a fene :D !!!
 Tegnap, bementünk dolgozni szokás szerint, de az a hír fogadott, hogy nincs alapanyag. Majd jön, addig foglaljuk le magunkat. No az ilyet rettentő mód szoktam utálni, hogy tegyél úgy, mintha dolgoznál... Átmentünk a másik részlegbe segíteni, de ha túl sok az ember, inkább csak…..