Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varivanda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Megfogyva bár, de törve nem, Él nemzet e hazán. S népek hazája, nagy világ!"  Kezdhetnénk Vörösmarty Mihály dícsőítő szavaival, az elmúlt másfél hétben mutatott passzivitásunk okán, ám a világbajnokság közeledtével, visszatérünk a régi…..
Az idei Vuelta 15. szakaszának befutója nemcsak egy befutó lesz a sok közül, nem egy átlagos hegyi befutó. A cél az Alto de l'Anglirún lesz, ami a kerékpáros berkekben azt jelenti, hogy a mindenkori verseny csúcspontja következik. Ez az írás most ennek a hegynek szól, és a…..
Szombat délután elrajtol az idei utolsó nagy 3 hetes körversenyünk a Vuelta Espana. Lássuk, hogy milyen fontosabb szakaszai lesznek az idei versenynek, az esti ünnepélyes tüzijáték után hol várhatunk a srácoktól is valami hasonlót persze nemzeti ünnep nélkül. 1.…..
Már csak pár nap és kezdetét veheti az idei utolsó 3 hetes körverseny. A tavalyihoz hasonlóan nehezen lehetne 1-2 nevet kiemelni, akik közül a győztes kikerülhet. A spanyol körverseny rajtlistáját böngészve és az esélyeseket nézve ez a körverseny lehet a…..
Holnapután kezdetét veszi az idei utolsó Grand Tour, a La Vuelta! Az idei spanyol körverseny is eléggé embert próbáló lesz, és biztos vagyok benne, hogy az imént látott versenyzők közül fog kikerülni a győztes. A kerekesek már egy fárasztó szezonon túl vannak, azonban itt van…..
A mai nap során Bukovina körül egy 207,7 km-es szakasz várt a mezőnyre. Ez volt a mindent eldöntő szakasz, ugyanis 11 első kategóriás hegyet másztak meg a bringások.Egy 9 fős szökevény csoport alakult ki és a főmezőny kisebb tempója miatt az előnyük majdnem 7 perc  is volt.…..
A következő versenyzők az értékelésünkben ugyan nem szerepelnek, ám mégis a teljesítményük miatt kiemelhetők a mezőnyből.A norvégok:Az idei versenyen két norvég induló volt, a világbajnok Hushovd és a norvég időfutambajnok Boasson Hagen. Eredetileg, elvileg mindketten sprinter…..
 Elkezdődött a 2011-es Tour, egy 191 km hosszú, viszonylag sima szakasszal. Azonban az utolsó 2 km emelkedett, és ez izgalmakkal is szolgált! Nézzük mi történt a nyitányon!A szakasz Passage du Gois La Barre-De Montsból indult. A szakasz már "híres" volt, hisz többször…..