Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mineln97

36 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb a meglepetésem: Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel…..
Előbb a meglepetésem: Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel…..
 ELNÉZÉST, Olyan lett mint az RTL klub (16:9), szélesvásznúra sikerült, de így is 210 perc volt mire feltöltötte, gondolhatjátok.....
 csak beakad, amugy nagyon durva mod ! :D..
 hát ez nagyon sajt rész lett, elnézést érte!..
 rem élveztétek!..
 A késés az xfire szarakodása miatt volt, no meg hogy strandolni ment nimfa meg ilyenek:Dszombaton startol a minecraftozz mineln-nel sorozatom, akik jelenetkeztek azok VIP-ek lesznek majd egy jövőbeli szerómon...
 Szeretnél játszani szerón, de nem ismersz egyet sem?Szereted a videóimat? Szeretnél játszani velem? Most megjött amire vártál!Nem tervezek sok részt ennek, de azért 8 rész lesz szerintem, mivel mindenkivel kb. 30 percet fogok játszani. (2 rész)Nem tom hogy jó ötletnek…..
 Texture Pack: Lemming..
 Minecraft fórumon egy bejegyzésben azt írják, akár folyók is jöhetnek a játékba! Már nem elég a tenger meg óceán illetve kis pocsolyák, mostmár folyó is kell! Így már a Föld egész víz-verziói megvannak :D Talán ami még nincs az a forrás, de az fölösleges :D Itt a…..
Ha akarsz játszani a minecraftbazis.blog.hu szerverén küldj egy üzenetet a vodkaproghu@gmail.com e-mail címre. Tört játékosok is jöhetnek. E-mailbe az érdeklődőknek leírjuk a részleteket...
 ..
Minecraft bázis Kérdezz-Felelek 2011.08.08 11:27:00
 *****FIGYELEM, EGY KÉRDEZŐT KIHAGYTAM***** trisz72Q: Eredeti a Minecraftod? A: Nem, Nem eredeti, amilyen az én formám, mikor kifizetem biztos megunnám utána...Q: Szereted a bioshockot?A: Nem tom mi az, sry.Q: Ismered itbárányt?A: Igen, ismerem, jó videókat csinált, de csak…..
Mostmár vasárnap 23:59 a határidő, és kérem akinek van kérdése küldje el youtubeon, emailben (mineln97@citromail.hu) vagy akár itt kommentbe!Legyen ott a youtubeos neved, többet is kérdezhetsz.Tehát a határidő: 2011. 08. 07. 23:59:59 :) Hétfőn publikálni fogom a videót!..
 Itt egy videó:  Pár szó róla:3 méter magas fekete mob túlméretezett végtagokkal. Nehogy ránézz,, mert ez történik! Másodpercenkénk tud teleportálni... Érdekes egy lény!..
A Kérdezz-Felelek videómhoz a kérdéseket küldjétek erre a címre: mineln97@citromail.huEgy ember többet is kérdezhet. A tárgy legyen az, hogy "Kérdezz-Felelek". A levél végén legyen ott a youtube-os neved is, hogy be tudjam mondani. Beküldési határidő 2011.…..
  Am nem tom miért világítja ki a képet, amikor a videóban sehol sincs utóvilágítás...
 Sajnos nem volt időm lefordítani, aki tud angolul előnye van! (fordító is van) Last weekend, I started working on a new mob because I was frustrated with the slow progress on some town code I was writing, and for some reason I decided to make yet another creepy one. It’s dark,…..
Minecraft bázis Képregény! 2011.07.29 20:57:31
 ..
  és egy kis képregény a boldogságom végett :D ..
 ..
mineln97 2011.07.28 20:25:55
@szabitaxi: Hello mi a probléma?
  Az intrókat erre az emailcímre küldjétek: mineln97@citromail.huA nyeremény: Europa Universalis IIIGépigény:CPU:      1.9GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processor vagy ezzel egyenértékű RAM:     512 MB RAM (1.0 GB RAM erősen…..