Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a magyar kultúráért!

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A csütörtöki testületi ülés maratonira sikeredett, reggel 9-től este 7-ig tartott a hetven egynéhány napirendi pont megszavazása - a megtárgyalás szó messze túl eufémisztikus lenne. A napirendi pontokat úgy keverte a polgármester mint Rodolfó a kártyát. Volt…..
a magyar kultúráért! 2011.07.02 22:08:58
Drága Uraim!

Itt most beszélhetünk különböző jogokról de felesleges! Itt az ésszerűséggel és a személyes érdekekkel van a gond!

Az a teret amin most az említett Hunyadi áll 3 hete átnevezték Wass Albert térnek -a lakók összeszedtek több ezer aláírást ugyanis nekik ez az egyszerű táblacsere súlyos pénzekbe került : okmányok stb...
A hunyadit még Kodály Zoltán indította el az ő módszere alkalmazására az országban ez az az iskola ahol még pontról pontra a kodály módszer szerint tanítják a diákokat és ezzel sok felelősségg jr ugyanis nem minden pontban követi az állami tantervet ezért sok sok munka mire az igazgató "kikönyörgi" hogy az iskola ezzel a tantarvel is haladhasson tovább illetve az iskola életéből rengeteg energiát von el a kórus élet ugyanis az iskola 2 kórusa a magyar rádió gyermekkarával egy szinten áll már hosszú hosszú évek óta. Ez az igazgató nő 10 éven át gond nélkül olajozottan vezette ezt az intézmény a rengeteg kihívás ellenére és végig a magyar kultúrát szolgálta és értelmes gyermekeket nevelt a magyar társadalomnak, kérdem én ,hogy miért kell ezt a Magyarországon egyededül állóan JÓL működű iskolát tönkre tenni azzal hogy egy ilyen téren tapasztalatlan igazgatót ültetnek a megfelelő helyére! Cseréljünk le egy idegsebész orvos professzor aki egy évtizede hiba nélkül operál és nemzetközileg elismert csak azért mert éppen úgy van kedvünk vagy netántán személyes okoktól vezérelve?

Miért kell egy jól működő rendszert tönkretenni, pont ez volt a legnagyobb gondja a kerület vezetésének? Mert ha igen akkor ez a kerület akár Londonban is lehetne mert ilyen piti dolgokról az ország mai helyzetében egy vicc egyáltalán beszélni is!