Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[B1]Banán

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzetes:A napokban Skyblock Survival varhato, meglepetes vendeggel. :)Randomstuff:Szokjatok meg, hogy ezentul ekezet nelkul irok...
Két epizód, mert elfelejtettem kitenni külön. :) Egyébként megoldódott a probléma a mikrofonnal:..
Minecraft bázis A büszkeségem 2011.09.25 19:17:00
Nem tudom, hányan vagytok rá kíváncsiak, de én marha büszke vagyok magamra, amiért az elmúlt négy(!) nap alatt ilyen jó várat összehoztam:  Persze nem egyedül enyém az érdem, ez a nemrég reklámozott szerveren van, és csapatom a [Nerds] tagjai segítettek a…..
Részek ezentúl hétfőn, és pénteken várhatók. :)..
Igen, újra itt vagyok. Egyelőre problémákkal kűzdök az új headsetet illetőleg, de remélem hamarost megoldódnak. :) Részek nem tudom még, milyen gyakran lesznek, de addig is élvezzétek ezt:..
Előbb a meglepetésem: Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel…..
 24011995..
Szevasztok!Egy kis helyzetjelentés a sorozatról, meg magamról. :)Nem tudom, hányan botlottatok bele valahol a közleményembe youtubeon, miszerint nincs olyan mikrofonom ami működik. Ez az állapot még mindig fent áll, és nem is fog változni jó ideig. Rendelni fogok egy vezetéknélkülit…..