Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pucher Bálint

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Góg és Magóg fia vagyok én,De letagadom, mert ezt kell tennem,Uniós szárnyakon másik turul repül,Kárpátok közti kozmopolita lettem.Vereckét régen elfeledtem én,S repülök az égen Budapest felett,De gépem nyugatnak tart fénysebességgel,Míg Örömódát zúgunk a Himnuszunk…..
Pucher Bálint 2012.04.16 23:06:48
@Lény Ede: én ebben nem vagyok biztos, viszont abban igen, hogy a nemzetostorozása, a hangsúlyozása a Nyugattól való lemaradásnak és egy zsidó nőhöz fűződő kapcsolata miatt nem lenne a kerényis-bencsikes "nemzeti" oldal favoritja...
 „A politikai kereszténységben bizonyos mértékű intolerancia van,felsőbbrendűségi tudat és hódítási vágy, gyakori visszaélés a bibliaimetaforákkal. Egészen a blaszfémiáig menően vissza lehet élni Istennevével, Istenre való hivatkozással.” /Fabinyi Tamás…..
Pucher Bálint 2012.04.08 23:15:25
@Rekettyés: az is benne volt, hogy a pártpolitikai verseket is kirostálják oszt mégse...amúgy sztem nem túl mélyen szántóak ezek a versek
Ugyanúgy / ugyanolyan lelkiállapotban / kétségekkeltelve / különös pózban összetörve / kicsit roncsolva mintaz erőszakolt mosolyok családi képeken / betiltottfüstkarikás üzleti vacsorákon / meghalt repterekenháromesélyes szerelmek jöttekor(:) mi ketten meg ez azátkozott haza(!)…..
 Miért akarjáka kamat kizsákmányolómultimilliomosokönállósodásunk megakasztani,Hazánkat továbbra iskifosztani, megnyomorítani?Mire számítanakaz üldözésükről fantáziálókülföldi liebling elvbarátaikatMagyarország és kormányaelleni támadásra uszító,…..
 „Aztán hogy miért fekete a légypiszok a falon, és miért fehér a fekete táblán.”(Tatay Sándor: Puskák és galambok)A hamutartó évek óta ácsorgott a repülőtér bejárata mellett, rajtaoltották el sietősen cigarettavégeiket az induló utasok. Nem hiszem,hogy sokan…..