Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiricsiz

58 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az átkosban egész sok emlékezetes főcím készült. Ablak, Panoráma, A HÉT, Szeszélyes évszakok, Tévétorna, Telesport és lehetne még sorolni hosszan. Persze nyilván azért is ragadtak meg az agyunkban, mert több évtizeden keresztül…..
kiricsiz 2011.03.15 22:35:49
@Siegelindee: nem fogja megmondani, mert nincs ilyen szlovák népdal :))
Tavaly majdnem ilyentájt lelkendeztünk, hogy hú de jó, nem elég, hogy a Tv2 műsorra tűzi Juhász Árpád egyik ismeretterjesztő sorozatát (Teleki Sámuel útján), ráadásul teljesen normális időpontban, szombaton délelőtt. Valami miatt nem hajnalra, és nem éjfél utánra rakták,…..
kiricsiz 2009.07.06 01:39:11
@FAQlyás Menyét: persze, a videó ismert találmány, de akkor a kertévék is adhatnák a szart hajnalban, juhász árpit meg főmüsoridőben, mert majd felveszi a szart, akit az érdekel :))

na, komolyra fordítva: persze, ha valaki meg akarja szerezni a filmet, akkor tökmindegy, hogy mikor megy, mert vadászik rá. már ha észreveszi, hogy vetítik...

de az ember sokszor csak szörfölget és/vagy jó lenne délelőtt valami jó természefilmet nézni stb.
comment:com Tűzvonalban utópromó 2009.06.30 15:30:00
Igaz, hogy a Tűzvonalban-nak úgy tűnik, annyi, de a Nap-Keltében most újra láthattunk néhány szereplőt, Krisztát, Pircsit és Editet. Aki még emlékszik a sorozatra, az nézze meg mindenképpen a beszélgetést, nagy újdonságokat nem tudunk meg, csak a nosztalgia miatt. És ha a…..
kiricsiz 2009.06.30 17:15:04
@homár molla: ejjj, basszus, pedig direkt kipróbáltam, hogy indul-e automatikusan, és nem indult. most meg elkezdett nekem is....

de szeretem ezt az új lejátszót.
Mindenekelőtt felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy ha eddig még nem írta alá a petíciót, akkor most gyorsan írja alá. És hát a sorozat megszűnése miatt nehéz helyzetbe is kerültünk, az utolsó rész nagyon izgalmas volt, de nem volt mentes a harmadik szériára…..
Célegyenesben vagyunk, ez az utolsó előtti rész, és nem is volt rossz. Mészáros és Jana hazaér a partyból, össze is vitatkoznak azon, hogy Mészáros elcseszte Szvetlana hullájának eltüntetését. Merthogy honnan tudhatnak Johnnyék Szvetlanáról - ez ütött szöget Jana fejébe.…..
kiricsiz 2009.05.25 16:04:36
@Fedor: igen, ezt az épület dolgot én sem értettem. hogy az a tanya volt-e, vagy valami más? mondjuk, ha a tanya volt, akkor lehetett az a magyarázat, hogy ott ájult el, nem tudott továbbmenni.

de mintha az előző részben mászkált volna egy csomót, miután kijött. nem néztem vissza, uh lehet, hogy csal az emlékezetem.
Pircsi a boldogságtól repesve jön ki a lakásából, de Mészáros emberei már lesben állnak, úgyhogy nem sokáig repeshet. El is kapják, habár Pircsi visít, mint a pengős malac. "A szervkereskedő banda, aki csak rendőröket kap el"-témába már bele sem megyek.Ja, és…..
Edit és Kálmán bá sétálnak, Edit még mindig arról győzködi Kálmánt, hogy harminc évnyi barátság után nehogymá összevesszenek. Kálmán végre elmondja, amit eddig nem, hogy amiatt kavarta fel annyira ez az egész dolog, mert harminc év alatt egy csomó olyan infót elmondhatott…..
kiricsiz 2009.05.04 17:40:04
@Los Alamuszi: haha, a piszkos fred hasonlat tetszik :DD

meg jó volt a sütikajálás közben, hogy "dénes bácsi" :))

nekem papával kapcsolatban az jutott eszembe, hogy hátha valamilyen módon vidocq embere. nem tudom hogyan, ez csak egy kósza ötlet.
Konkurenciát kap a Showder Klub, a Comedy Central is elkészítette a maga stand up műsorát, és ez nagyon helyes, hiszen inkább ezeket a komédiásokat nyomja a csatorna, mint a ratyi IHM-et. A show egyébként most vasárnap kerül majd adásba, és Debrecenben vették föl 700 fős…..
kiricsiz 2009.04.29 12:16:16
@hunterbear: de az a megoldás eszedbe sem jutott, hogy a csatorna küldi szét a fotókat a sajtóanyaggal, mi?
A promó jobb volt, mint maga az epizód. Mondjuk úgy, hogy ez a rész is kicsit átvezető jellegű volt, viszont legalább feldobták egy kis akcióval, lövöldözéssel, ami jó pont. Rossz pont, hogy tele volt nagyon gyermeteg megoldásokkal. Megint azt éreztük, amit már többször…..
kiricsiz 2009.04.27 20:31:03
@Fedor:
"A Nyeldeklő előtt várták, hogy felbukkanjon, hisz az az egyetlen kapcsolatuk Ilcsikkel, és hát felbukkant, csak kocsival, és nem állt meg, tehát követni kezdték. Nincs ebben semmi logikátlan szerintem..."

elképzelhető, de nekem így is sántít.

@szs.: baszki, ezt akartam én is beleírni a posztba, csak kimaradt. hogy ezek a janáék aztán marha jól válogatják ki az áldozataikat. ráadásul anitáról tudták is, hogy rendőr a barátja, és akkor már azt is tudták (asszem), hogy a másik lány muterja rendőr.


@vadász2: :D

na, mostmár így hagyom.

Jól gondoltuk, hogy Dénest csak nem írják ki a sorozatból ilyen egyszerűen, egy szimpla nyugdíjazással, és tényleg nem. Bordás és Kolonics továbbra is konzultálnak, most például egy padon találkoznak, Dénes jégkrémet eszik. Nem túl meglepő módon arról cserélnek eszmét, hogy…..
kiricsiz 2009.04.21 22:59:16
@Renáta_: az van, hogy a napokban két posztot is ki szeretnék rakni a tűzvonalbanról a Comment:comon.

az egyik, az lesz, hogy megszereztük az mtv-től az eheti promófilmet, ami szerintem nagyon vicces.

a másik poszt meglepetés, de abban elmondom majd azt a keveset, amit tudunk hivatalosan a 4. szériáról. remélem, holnap kint lesz ez a poszt, de allah útjai kifürkészhetetlenek :)

kiricsiz 2009.04.22 22:01:11
@Renáta_: azt rakom ki holnapra, mert megszereztük az mtv-től, jó fejek voltak.
Intro. MTV-s riporter Katikánál. A csaj nyiltakozni akar a lánya eltűnéséről, gondolja, majd így felgyorsítja az eseményeket. Már megy a felvétel, amikor Kriszta bemászik a képbe, hogy "jól meggondolta, asszonyom?" Ebből van is egy pár másodperces kis vita, de aztán…..
kiricsiz 2009.03.30 17:17:38
@akyyy: nem lett törölve komment. én biztos nem moderáltam, de más se, mert megnéztem, hogy van-e letiltott komment, de nincs. uh valószínűleg a rendszer nyelte el.

egyébként szerintem az nem olyan nagy poénlelövés, hogy elmondtam hogy ásnak. a főcímben ennél durvább poénokat is lelőnek.
Igazából nem örülök, hogy Dénest nyugdíjazták, valahogy megszerettem a fickót. Mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg ugyanúgy szerepelni fog ezután is. Ellövi a tortán a tüzijátékot, ezzel a nyit ez az epizód, a többiek meg tapsolnak. Aztán a Herceg-ügyről beszélget…..
kiricsiz 2009.03.23 14:06:31
@Onix Titan: hogy mi lesz a kiscsajjal, elvileg nem kell találgatni, mert promózták még ősszel, hogy milyen szálak lesznek az évadban. én csak azért nem említem itt a hogyvoltban, mert hátha valaki nem tudja, és izgulni akar.

de a comment:comon írtunk annak idején róla. xantus barbara stb.
Az intro vicces, ezt a seggfej Violát nem volt rossz poén felrobbantani. Csak az a baj, hogy nem túlságosan meglepő fordulat, hiszen ez a robbanás benne van a főcímben, így a jelenet kimenetelét már az első filmkockáktól ki lehetett találni. Meg hát a múlt heti promóban…..
kiricsiz 2009.03.16 13:29:14
@LouiS: na, azt meg elfelejtettem beleírni a hogyvoltba, hogy "a nagy durranások elsütése a főcímben" dologra sztem van mentség, mert szegény ember vízzel főz. gondolom, van egy darab robbanás az egész szériában, mert csak arra van pénz, aztán berakták a főcímbe, hogy jó figyelemfelkeltő legyen. inkább az a gáz, hogy azt a snittet is bevágták a főcímbe, amikor herceg a kocsiban ül és megnyomja a detonátort, vagy mit. ebből egyből ráismertem, hogy jaaaa, ez az, amikor ül a kocsiban és robbant.

@kamarti: "(és ha már töltetlen fegyverek a két Láki-kísérőnél + jeladó, akkor nem lehet, hogy számítottak a szökésre, sőt, talán be is áldozták Pircsiéket?)"

ez nekem is eszembe jutott, de nem értem, hogy mit nyertek azzal, hogy láki elszökött. még csak ki sem nyírta herceget. akkor megérteném. elvégeztetnék vele a piszkos munkát.
Hülye epizód. De mielőtt nagyon átadnánk magunkat az önfeledt fikázásnak, jusson eszünkbe, hogy az teljesen érthető, hogy a forgatókönyvírók nem úgy akarták kanyarítani a sztorit, hogy Violát a kilencedik részben már bár bejáratánál lelőjjék, sőt, fejére essen egy…..
kiricsiz 2009.03.09 22:42:15
@csalint: már kint vannak, bocs, és köszönet!

@vadász2: ez igaz, az egy ötletelés volt. de még mindig ott van az a nagy tanácstalanság bordás arcán a végén, meg a "na most segítsen, ha tud", meg kolonics "úristen" elszólása. szóval nem értem, mi volt az eredeti tervük, ha az eseményeken így meglepődtek.

azért valószínűleg szerintem is lesz itt csavar, mert végül is csapdának szánták a dolgot.
Nem tudom, hány embernek tűnt fel, de már elég régóta elkotorták a régi Zárórát műsorból, úgyhogy itt az idő, hogy írjunk az újról. A régi Záróra a totál felesleges műsor volt. Nem azért, mert értelmiségi izé, meg nem azért, mert nemhogy Fekete Pákó, de még…..
kiricsiz 2009.03.07 16:58:07
Az intro elég veszélyes. Első kamujelentés megy Elektől Hercegnek, amit Bordásék diktálnak neki. Fel is hívja Herceget, el is mondja neki, hogy Bordásék behozták az őrsre Lákit és Májert, meg hogy szervezik a találkozót Gajdujev és Láki között. Ekkor a hülye Mike-nak…..
kiricsiz 2009.03.02 14:49:49
kiricsiz 2009.03.03 18:57:21
Kicsit egymásba öltődtek az epizódok, az előző rész végével kezdünk. Irina és Bordás találkoznak ugye, Irina elárulja, hogy azt akarják elkapni, aki Violát irányítja. És Irina azért ilyen fura módon vette föl a kapcsolatot Bordással (cseten, névtelenül), mert Herceg…..
Női gázszerelőt se láttunk még, de a Tűzvonalban-ban minden megtörténhet. Kéry Kitti vadiúj melósruhában lezárja az utat. Kutyásembert elküld, de előtte még kiszedi a cigit a szájából. A felhajtás amiatt van, mert szállítják Lákit a kis horgászvityillójába vissza. Mike…..
kiricsiz 2009.02.16 19:03:19
@csalint: köszi!! beraktam!

egyébként vidocq-ot én is bírom.
Na, ez azért intrónak gyenge. Már megint kommandós gyakorlat, nem is tudom, hányadik ilyen intró ez. Az biztos, hogy az első évad első része, és a harmadik évad első része is így kezdődött.Kálmán bá szundikál a KMB-s lakásban. Megszólal a riasztó, néma riasztás a…..
Megint átverős jelenettel kezdünk. Mike, Bordás, meg Otyó dekkolnak egy kisbuszban, nyakig golyóállómellényben. Norbertről beszélgetnek, poénkodnak, de valahogy nem röhögtem, aztán az elfogandó személyre terelődik a szó, akiről azt hisszük, hogy újabb ukrán terrorista,…..
kiricsiz 2009.02.02 22:54:07
@Renáta_: :DD nem tudom, hogy jött ki négyre. de sikerült.

mindjárt kijavítom.
A plutóniumgirl végre fölhívja Pindrochot, közben a technikus fószer megpróbálja bemérni a csajt. Pindrochnak húznia kell az időt, hogy be lehessen mérni a csempész mobilját, de nem sikerül elég hosszan beszélni. A csajszi búcsúzóul utasít, hogy utalják át a pénz felét,…..
kiricsiz 2009.01.31 14:24:11
@Renáta_:

szia!

1. lehet kritizálni :)

2. a képekről fent nyilatkoztam

3. igen, mert hülyén jött ki, és nagyon siettem az uccsó két hogyvolttal. talán ezért tűnt olyannak. remélem. de lehet, hogy kiégtem :D

4. pindrochot poénból hívom pindrochnak :)) meg nem is illik hozzá az, hogy ilcsik NORBERT

Mihez kezdjünk a harmadik évad intrójával? Mindenki egyből tudta, hogy ez nem éles akció, hanem csak gyakorlat, habár nyilván szándékos a visszautalás az előző szériákra. Mindenesetre Krisztát elkapja egy sötét, csuklyás alak és a torkának nyomja a pisztolyt. Johnny meg…..