Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JeLo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
JeLo 2013.06.04 19:51:31
@avocado_: Ó, nem vagyok én hipszter, csak valahogy úgy élem az életem, hogy ritkán talál meg az, ami nem érdekel. Szerintem ezen a blogon is most először vagyok és a FB-ról keveredtem ide, mert egy ismerősöm megosztotta ezt és gondoltam megnézem már, min flessel a srác :) Ha pedig már megfordultam itt, beleolvasgattam a kommentekbe (mellesleg sok hasonlót találtam az enyémhez) és gondoltam, itt hagyom a véleményemet, amivel nem sértek senkit, nem kötök bele senkibe. Most meg csak válaszoltam a kérdésedre.
Sziasztok! Hígul az oldal, Sokunk szerint elszaporodtak az értelmetlen, az eredetihez hangzásban is csak kicsit hasonlító megfejtések. Amúgy nem baj ez, csak én ezeket nem érzem kreatívnak és irgum burgum, hogy az enyémeket nem rakjátok ki újabban :) Úh most párat…..
Helló!Azt a marha hosszú című zeneszámosat nem én küldtem be, sztem összekeversz valakivel. (Valóban. Azt Sala küldte, és újból elnézést kérek érte, hogy összekevertem. A zeneszám viszont az egyik legtöbbre becsült magyar vers. A címe kellett a megfejtésbe.)Viszont itt egy…..
Miközben Brian May és Roger Taylor a teljes Queen legendát kockára téve, valamint önmagukat picit lejáratva Adam Lambert-tel bohóckodnak, addig a semmiből jött egy hír, miszerint Freddie Mercury és Montserrat Cabelle 1987-es duettalbuma, a Barcelona kap egy újrakiadást. Nyilván, ha…..
JeLo-nak nem fűlik a foga a házimunkához, mert mikor szólnak neki, hogy csináljon ezt vagy azt, akkor abból is szóviccet csinál inkább. Kérem, hogy a büntetés kiszabásánál vegyék figyelembe a paint virtuóz használatát, és a delikvens valószínűleg sérült elmeállapotát…..
   Most érkezett el a pillanat, amikor utálatból átment a játék egy olyan besorolásba, hogy a rengeteg nevetséges jelenet miatt egyszerűen már nem lehet haragudni a mesterlövészre.Egyszerűen olyan gagyi, hogy szánalomból szeretnénk átölelni a játékot.Soundtrack :R.…..