Regisztráció Blogot indítok
Adatok
technician_VIII

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kapuk Charles Graham 2011.07.20 08:00:00
 - Maga Charles Graham Anther? - Én vagyok. Mindketten idegesek voltunk egy kicsit, de a jelölt láthatóan ebből semmit nem vett észre. Dr. Cutters többször is rámnézett, olyan válaszoknál is, amiknek semmi közük nem volt a felkészítéshez. És különben is, a felkészítés nem…..
kapuk Charles Flynn 2011.07.11 08:00:00
- Maga Charles Flynn Anther?- Igen.- Megértette, mit kell tennie?- Pontosan értettem. Ezen az ajtón túl van a kapu szobája, bemegyek, bekapcsolom, a fényjelzésre nagy levegőt veszek és átmegyek. Ott kiveszem a kaput - fogta meg ő is a zsebét, mint eddig minden jelölt - leteszem,…..
kapuk Charles Elliot 2011.07.06 08:00:00
Dr. Cutters az ajtó előtt állt, jobbjában az írótáblával, baljában a tollal, és várt minket. A jelöltet előírás szerint a bal oldalamon kísértem hozzá, bár ennek a világon semmi jelentőségét nem láttam, de persze ki vagyok én, hogy még gondolkozzak is. Lassan mentünk,…..
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
kapuk Charles David 2011.07.02 08:00:00
Ránézésre valamilyen vagány kutatónak látszott, az a fajta, aki szétgombolt fehér köpenye alatt hawaii mintás inget hord, hangsúlyozva zsenialitását és nélkülözhetetlenségét, amiért ezt megteheti. A neve Dr. Edward Cutters volt, és sajnos pontosan mérte fel a lehetőségeit.…..