Regisztráció Blogot indítok
Adatok
száraz_kutyaszar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
száraz_kutyaszar 2011.08.15 14:37:36
@CubΕ: na jól van Pistike,ma már eleget számítógépeztél.
Mindjárt itt van Szeptember 1.-je,anyukád biztos keres ,menjél mert mentek iskolatáskát meg toltartót venni az Auschanba
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
száraz_kutyaszar 2011.07.25 09:06:30
@Bende Tibor: most mit okaoskodsz mintha tudnád mi lenne az??
Ha meg ilyeneket tudsz akkor nem olyan kocsit vennék aminek át lehet köni a gyűrűje mellet.

az egész cikk amúgy
pffffffffffffffffff(4 perc múlva)ffffffffff
száraz_kutyaszar 2011.07.25 10:08:35
@Tahhooo: + 1
A másik tanulság szintén nem új keletű: nem szabad a legolcsóbbat választani. Ha ráálltunk egy típusra, ami zárójelben megjegyezve nem a legbölcsebb magatartás, a legolcsóbb és legdrágább példányokat általában meg sem érdemes nézni. A nyomott árnak mindig oka van, a…..
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..