Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagika

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
pagika 2011.09.09 23:53:11
Ez de durva :-) osszeeskuvok.info/vv-marci-az-osszeeskuvokben/

Ezeknek tényleg minden mindegy, ha benne lehet a tvben, akkor még anyukájával is izélne.
comment:com Mr. Bean visszavonul 2011.09.07 13:30:00
Rowan Atkinson bejelentette, hogy nem játssza el többet Mr.Beant, mert túl öregnek érzi magát a felnőtt testbe zárt gyermek megformálásához. Volt macija, autója és képregényes takarója is, sőt még kvázi barátnője is, Irma Gobb. Szomorúak vagyunk, kedveltük. A híres karakter…..
Ne tessék megijedni, az idióta cím nem egy albán akciókomédiát takar, hanem a Perfect Bride című török (vagy indiai?) valóságshow-formátum magyar változatát, amihez a Tv2 éppen most szedegeti össze a jelentkezőket. A műsorban 12 lány költözik be egy házba hat faszival és…..
pagika 2011.07.17 00:16:25
Idióta cím? :)
Hát még az eredetileg tervezett cím milyen "idióta" volt:
osszeeskuvok.info/mostantol-osszeeskuvok/
Eredetileg az "Én a nagy Ő és a mamám" címet akarták adni a show-nak :)
Az ÖsszeEsküvők még mindig jobb.
Szerintem
Ez az első, tehát olyan is lesz :)Hogy miket tervezek ide firkantani? Mindent, illetve bármit ami utazással, nyaralással kapcsolatos. Látnivalókról, utazási élményekről szeretnék írogatni, elmélkedni.Például Horvátországról, amit nagyon szeretek, évente legalább egyszer le is…..