Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liberatórium Egyedül a sötétben 2011.10.03 07:05:00
Megkaptam, hogy néha érdekes dolgokat írok, máskor idegesítő vagyok. Ez minden bizonnyal tényleg így van. Igyekszem inkább érdekes lenni, mint idegesítő, bár utóbbi nyilvánvalóan elkerülhetetlen. Bármit is mondanék mindig lenne valaki, akit idegesít. Ami viszont az…..
Liberatórium Apropó, képmutatás 2011.09.25 13:45:00
Lázár Jánosnak igaza van, de... (+ más téma) "A politika kell, hogy legyen a második legősibb foglalkozás. Azt vettem észre, hogy nagyon hasonlít az elsőre." - Ronald Reagan Lázár János kimondott valami fontosat, amit a rendszerváltás óta kevesen…..
bloah 2011.09.26 10:11:53
@erdészpista: "Felnőtt ember a saját testével magánterületen azt csinál, amit akar." Ez biztos? Öngyilkosság, öncsoknítás, és még biztos van pár szó Önnel.

Szerintem az egészben az a vicces, hogy van a klasszikus sarki kurva és a keresztény családanya, viszont köztük folytonos az átmenet. 70 éves fiatalember (valószínűleg szegény is) és 20 éves barátnője, egyéjszakás dolgok, szeretők, etc... És akkor ezt hol vágod el? (Gonoszság bekapcsol: és milyen csoportnak fog ez fájni?)
Hűséges és hűtlen olvasóim, a szó mindkét vagy még több értelmében! Váratlan sikerem után valahogy kíváncsi lettem rá, hogy ki mindenki olvassa a blogot, és főleg miért. Úgyhogy egy kis közvélemény-kutatás következik, de kifejthetitek kommentben is, hogy miért kíséritek…..
bloah 2011.09.09 16:51:53
Részben @aquamarin: ezt a vonalat nem is fejteném tovább. Viszont itt értelmes, megfontolandó kérdéseket kap az ember, amin lehet és érdemes gondolkozni (bár ez mindíg is egy gusztustalan tevékenység volt, de van aki mosogatni szeret, én meg nem.)
Pl. nagyon messziről: "[...] makes evolutionary as well as moral sense. Except, of course, that those two senses are probably, biologically speaking, the same thing."
www.economist.com/node/21524698
Azaz itt nem az megy, hogy a "miért jó/rossz"ra egy "csak" válszt kapunk.
Szekuláris Figyelő Szolg. 2011.09.05 01:59:34
Szolg. kérdés: Vannak-e preferenciáitok az egy poszt-több hír vs. egy post-egy hír kérdésben (magyarán szívesebben veszitek-e, ha egy postban csak egy hír szerepel, vagy kényelmesebbek a több hírt tartalmazó postok)?..
Nem, eszem ágában sincs elbagatellizálni. Az osztozkodáshoz, a párhuzamos kapcsolatokhoz, sőt, hálózatokhoz nem könnyű hozzászokni. Addig, amíg csak annyit látsz belőle, hogy te félrelépsz, és ez milyen felszabadító érzés, fogalmad sincs, milyen szellemeket engedtél még ki a…..
bloah 2011.07.01 13:45:09
@Lars.Lares: ... és az Úr megteremté a DNS-t. És látá hogy az jó... :)