Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabell

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Érdekes és nehéz téma szintén. Alapvetően azért, mert az energiaáramlás szabad szemmel nem látható. Pedig a lakásban ez a legfontosabb szempont, minden más, csak ez után következhet.A kínaiak jól tudták ezt, látták is és érezték is. Nem volt nehéz tehát az átlag ember…..
Milyen az élet a halál után?  Egy hete halt meg az apósom, így ez a kérdés abszolút időszerű most a családunkban. Az a fájdalom, ami a fizikai kötelék szétszaggatásával jár, sokaknak szinte kibírhatatlan. Ezért is fontos tudni, hogy hová kerül és mi vár rá a…..
Érted? Segít az álom! 2011.08.20 13:50:00
 Régen én sem tulajdonítottam nagy jelentőséget az álmoknak. Nem is volt soha célom, hogy visszaemlékezzek rájuk, mert néha-néha a foszlányok, amikre időnként felriadtam, éberen már oltári nagy baromságnak tűntek. Soha senki nem beszélt nekem arról, mi is a szerepe az…..
Érted? Karma variációk röviden 2011.08.05 14:38:00
Avagy ahogy én a karma kérdéskörét látom...Az alap kérdés:"Miért történnek így a dolgok, miért kell nekem ezt megélnem?" - ismerős kérdések ugye?Az első gondolat,mely ilyenkor felmerül bennem: mit akar ez a szituáció tanítani nekem? Ha kitalálom a választ, akkor azt…..
 “Az élet délutánja nem élhető a délelőtti elvek szerint, mert ami elég volt délelőtt, kevés lesz délután. És ami igaz volt délelőtt, délutánra már hazugság lesz belőle.” ezekkel a mondatokkal vezeti be Dr Wayne W. Dyer (főszerepben) a hallgatóit az EGO és a…..
 Azt mondják, “ha nem csinálsz karriert 40 éves korodig, akkor utána már nem is fogsz”. Én is szem előtt tartottam ezt a mondást fiatalabb koromban. Igyekeztem karriert építeni és megfogni a kínálkozó alkalmakat. Egy darabig jól is mentek a dolgok. Családot…..
Gabell 2011.07.06 00:24:39
Ma egy fantasztikus film ajánlót kaptam, ami "véletlenül" pont a tegnap megírt cikkemhez passzol:
vimeo.com/25751028

Minden benne van, amit itt megpróbáltam megfogalmazni. Annyira jó, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom! A filmbéli szereplő a két félidőt délelőttnek és délutánnak nevezi, és megfogalmazza mindazon gondolatokat, melyeket én is ki szeretnék apránként kifejteni.
Annyira jó, hogy elhatároztam, kijegyzetelem és írok majd belőle egy külön bejegyzést is, Addig is ajánlom neked, hogy nézd végig! (kereken 2 óra) Feliratos, de nagyon pontos!
Jó film nézést!
Növény, állat, ember Most már eggyel több lakója van annak a saroklakásnak, melyet Tylla a rovatindító bejegyzésben említett. Múlt hétfő este óta hárman vagyunk. Az eredeti terveink szerint ez a mai csak egy rövid cikk lett volna arról, hogy előkészítettük a…..
Gabell 2011.07.05 18:44:59
 Távol álljon tőlem, hogy bármire is rábeszéljelek. Nem fogom ezt tenni sem most, sem a jövőben, a te életed a te döntésed. Már ez a szólás is milyen furcsaságot sugall: "Dönteni a saját életed felett!" Rendben, de milyen szabályok, értékek alapján…..
  "Nehéz az élet" verték belénk folyamatosan. De nem kellene ezt neked is így gondolni!Jogod van válaszokat kapni az életeddel kapcsolatban, megérteni mi miért van, a történések, események hogyan függhetnek össze egymással. Melyek azok az egyszerű…..