Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogár-Papa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD fideszmaffia 2014.11.02 06:30:00
Nyugodjunk meg egy kicsit emberek. Kicsit elszaladtak itt velünk a lovak, volt itt most tömeg, meg takarodj, meg orbán, meg kommunisták, meg minden. Meg győzelem. Méghozzá olyan győzelem, amihez a vesztes mosolyogva gratulál: Ej, fiúk, de szép volt amikor átjöttetek azon a hídon, hú,…..
Bogár-Papa 2014.11.07 20:28:38
@_andris: A 30 valahány százalékból, hogy lett 2/3?
 Magyarország leglazább elnöke elemzi a magyar országgyűlési választásokat, amin az emberek úgy szavaztak, mintha legalábbis nem április hatodika, hanem elseje lett volna. Külön kitér a balliberális ellenzéki sajtóra, amely szinte belekergette az akkor 32 százalékos MSZP-t a…..
Távirányítású robotszavazók adták le voksukat magukat hajléktalannak kiadó EBESZ megfigyelők szerint Baján. A sokat tapasztalt szakértők arra lettek figyelmesek, hogy a szavazók az útburkolat felett lebegnek húsz centivel. „Voltam Ruandában, Szomáliában és a budaörsi…..
„Meglepő, de nem érdem nélküli megtiszteltetés.” - kommentálta a névadást a Nemzeti Bank elnöke. Nem várt helyről kapott elismerést a magyar vezetés, a kormány közleménye szerint ugyanis egyértelműen a hazai gazdaság és a jobboldali politika eredményeinek…..
Bogár-Papa 2013.07.26 12:38:50
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
Bogár-Papa 2013.06.19 20:34:41
@Anyátok picsája!:
Már a nickedből is kilátszik, hogy milyen ember vagy :P
Joss Whedon szuperhősfilmje hamarosan a mozikban, itthon csütörtöktől lehet beülni rá. A hazai marketing nagy hatásfokkal dübörög, Vasember, Thor és Amerika Kapitány a Hősök terén feszített.  ..