Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi121212

78 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-akták 2 csak 10 millió dollárt hozott a premier hétvégéjén, vagyis súlyos bukás Amerikában (magyar adat csak este lesz, lehet tippelni, hogy itt is bukta-e?), hiszen ez azt jelenti, hogy maximum 25 milliós bevételt fog hozni az USA-ban, ami egyrészt azért vicces, mert az első…..
Helyszín: Mammut áruház, 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mozi: Palace Cinemas MammutA program: 11:30 - 12:15 Gyülekező a mozi előtt, jegyvétel (majd megbeszéljük, de vhova egy sorba jó helyre)12:15 - 12:45 Lusták jegyvétele, becaplatás a moziba, körömrágás,…..
Nos, akik torrentben jártasak, íme a link, ahol egyelőre még csak az eredeti angol hangsávos változatot le lehet tölteni (THX to Szandra), több változat közül is lehet választani:http://isohunt.com/torrents/?ihq=x+files+I+want+to+believe Enjoy It! A torrentezésben kezdőknek:…..
Nos igen, egy hét van már csak hátra, és a hazai mozik végre bemutatják az általunk már anynira várt X-akták filmet. Pontos időpontokat holnap tudok mondani, mert a kedves mozi csak akkor hajlandó kínálatát felfedni X-ből, de annyi biztos, hogy valamikor az ebédutáni órákban lesz…..
      Don S. Davis, az X-akták William Scully kapitánya a hét elején szívroham következtében hirtelen elhúnyt.A színész talán legismertebb szerepe a Csillagkapuban alakított Hammond tábornok volt, de játszott az X-akták testvérsorozatában, a Twin…..
Megjelent a mozis trailer mellé egy online változat is, a képsorok hasonlók, effekt, és egyéb újítások vannak benne, itt meg lehet nézni angolul: http://www.apple.com/trailers/fox/thexfilesiwanttobelieveMegvolt a Los Angeles Film Festival, amelyen David Duchovny árult el 1-2 érdekes…..
Igen, végre hivatalosan is bejelentették nálunk a filmet, bár kiváncsi leszek, hogy plakátok lesznek-e, de szerintem biztos. A film ahogy már írtuk korábban is, egy nappal az amerikai premier előtt érkezik hozzánk, július 24.-én. A film szinkronizált lesz, a jól ismert hangok…..
Igen, mi is lehetne más. Chris Carter végre bejelentette egy interjúban a címet, melyet már a sorozatban is olya sokszor hallhattunk. Ez volt a poszter szlogene, amely Mulder irodájának falán állt, s maga Mulder is sokszor mondta ezt a sorozatban, amely az igazság odaát van után, talán…..
A People magazon egy cikkjében azt taglalta, hogy a színésznő harmadik gyerekét várja. És bizony, Gillian managere, Connie Freiberg is megerősítette, hogy az X-akták sztárja gyermeket vár. A People sorai: "Az X-akták népszerű színésznője már nagyon izgatott újabb…..
Nos, akkor itt van, kínai felirat is van alatta, ez az orosz trailer angol változata. Azért szegények mire összerakják ezeket a jeleket :-) ..
A vancouveri színész hivatalos weboldala megerősítette, hogy Sarah-Jane Redmond, aki a Millennium-ban is megfordult, szerepelni fog a nyáron megjelenő X-akták moziban! Egy interjú rövid darabja: "Sarah nagyon boldog volt, hogy hosszú idő után visszatérhet a filmezéshez a nyáron…..
Sziasztok, még élünk, s meg is jöttünk pár új rövid hírrel. Ne feledjétek, már NINCS 2 HÓNAP a moziig. Készüljön tehát mindenki :-) új spanyol címe lett a mozinak: X-Files: Quiero Creer (Hinni akarok) helyett Spotnitzék megváltoztatták, az új cím: X-Files: Creer es la…..
Nos, pár rövid hír, érdekesség mostanából:Mulder irodája a saját házában leszMulder több jelenetben is szakállat visel majd a filmbenScully Mulder segítségét kéri majd, egy ügynök bajban vanGA jelenleg Cannes-ban van, ahol októberben megjelenő új filmjét, "How to Lose…..
Nos, nyugalom, megvagyunk, nem tűntünk el, csak most nincs akkora nyüzsi a film körül, mint pár héttel ezelőtt. Pontokba szedve lthatjátok az újdonságokat:Duchovny és Anderson 250 000-es fizetésük mellé kapnak a film nyereségéből százalékonkéntlesznek új X-akták kártyák,…..
A magyar csatorna hirtelen műsorára tűzte az egy ideje hazai TV csatornákon kegyvesztett sorozatot, hétfőtől-péntekig (csütörtökig - köszi Zsuzsi) 0:30-as időpontban adják majd az első évadtól, várhatóan egészen a 9.-ig, de a 4.-ig biztosan jön. Éljen!..
Levi121212 2008.04.22 20:50:35
Levi121212 2008.04.24 12:15:59
Pár fontosabb információ, spoiler, amelyet elárult a 2 készítő a nemrég megrendezett Comic Con alkalmával:Frank megerősítette, hogy William minden kétséget kizáróan Mulder fianem lesz szexjelenet a filmben, mivel (X-aktáktól meglehetősen szokatlan) 13 éven aluliaknak nem ajánlott…..
Bizony, itt vannak a vadiúj, exkluzív forgatási képek, azért a "Hinni akarok" poszter befigyel ;-)  Enjoy it! ..
Chris Carter és Frank Spotnitz a következőket mondták az IGN.com-nak:Ugyan részletes leírást nem adtak, de Spotnitz ezt mondta: "Ijesztő lesz. Mulderről és Scullyról szól majd, nagyon. Róluk, és az ő kapcsolatukról, hogy hol vannak most, s ez egy kicsit személyes és érzelmes…..
Nos, nézzük, mostanság miújság az X-akták háza táján, ahogy megszokhattátok, kis pontocskákba szedve. Zöme arról a sajtókonferenciáról van, amit pár napja tartottak.folyamatosan zajlik a forgatás, az információk a jó és a rossz papról beigazolódni látszanakvégelegesen…..
Levi121212 2008.04.09 19:12:56
Július 1.-én, kicsit a mozifilmre való felspanolás miatt is megjelenik egy újabb X-akták kiadvány, mégpedig az "X-files: Revelations", vagyis jelenések. Hasonló lesz a dolog, mint pár éve a Mitólógia DVD-vel kapcsolatban.A kiadvány 2 lemezből fog állni, és a sorozat…..
Ha lehet hinni a film hivatalos oldalán szereplő megjelenési dátumoknak, akkor bizony ez így van. A film a hazai mozikba július 24.-én érkezik majd, csakúgy mint német szomszédjainkhoz. Ez egy csütörtöki nap lesz majd, és reméljük, hogy tényleg jön a film.Nos, már most felvetné…..
Már kommentben jeleztétek, de közben én is észrevettem, hogy kijött a hivatalos posztere a filmnek, így ezt most megtekinthetitek.  Na milyen lett? Szereintem talán egy kicsit egyszerű :-)..
X-akták: 2. mozifilm Spoilerek!? 2008.03.11 19:46:00
Nos, itt van pár spoiler, amiket egy belső forrásból szivárogtatott ki, így bár elvileg igazak, felelősséget azért nem vállalunk érte :-)Scully állítólag a központi kórházban dolgozik majd orvoskénta film TALÁN a 4. évadra utal majd vissza kicsit (nem játszódik,…..
A Flynet jóvoltából megtekinthetjük a már emlegetett csókot egy kis aláfestő X-akták muzsika kíséretében, jó ki videó, a shipperek imádni fogják :-) Enjoy! ..