Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zundapp

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blogos társak, kommentelők. Két történet. Egyik rövid, mely csak kérdést vet fel. Kezdem a röviddel:Magas vérnyomás. Ha géppel (elektromos szerkezet) mérjük 163/95, ha kézivel, amihez pumpa kell, meg fül hallgató és stopper, azzal kb 140/ 80-at mérnek nálam.Ezért…..
zundapp 2011.11.24 16:58:17
@lpt1: Csak szólok.
Mindkét cikk végén a hozzászólásokban germangyogytudomany néven futó álorvoslás is előkerült.
szkeptikus.blog.hu/2011/10/28/uj_german_medicina oldal behatóan foglalkozik ezen áltudomány veszélyességéről. Ők ugyanis elsősorban rákos betegekre futottak rá.
Kedvelt növény ez az elsők között virágzó, lombhullató cserje. Élénksárga virágaival üdítő színfoltja kertünknek. Sokan aranyesőnek mondják, de az egy másik növény, amelynek virágai májusban és júniusban nyílnak fürtökben. Az aranyvesszőnek nagyon sok fajtája létezik:…..
zundapp 2011.11.12 19:35:21
@D.István:

Magról nevelünk japánbirset. 29 kis fa van a "faiskolában", 3. évesek lesznek a jövő nyáron.

Elvetettük a magokat, mint ahogy a borsót szokás.
Nem számítottunk arra, hogy ki fog bármi is kelni.
Nagyon életerős kis "izék", most ültetjük át a kiszemelt helyükre. Aranyeső közé ültetnénk, mert az rémlik egyszerre virágzanak, és akkor emelik egymás szépségét.

Nekem is jól jönne szaktanács.
Az ezotéria egyik legnagyobb hazai terjesztője, az Édesvíz Kiadó kiadta egy amerikai (nem)gyógyító, Eric Pearl könyvét, melynek címe: Kapcsolatteremtő gyógyítás. De hogy ne csak a könyvön keresztül ismerkedhessenek meg a magyar olvasók a (nem)gyógyításnak ezzel a fajtájával, meg is hívták…..
zundapp 2011.11.09 17:00:50
www.x-party.hu/a1/yriszklub-a1.html

Ez a kormányzati tanácsadó jósda tartózkodási helye.

Ki mit tiltson be ennek tükrében?
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
zundapp 2011.11.01 19:29:39
@vándor60:
Különös elképzelésed van arról, hogy egy orvos a kutatásainak eredményét hogyan publikálja.

Az "esettörténet" nem publikáció ilyen formában, inkább mese. Nem meggyőző.

gnmveszprem.com/content/konzultaciohoz-szukseges-dokumentumok

Megmondanád, hogy mit bírtok orvosi képzettség nélkül kihámozni ezekből az iratokból?

Gondolom nem sokat. Weblapjaitokon dobálóztok az orvosi szakszavakkal, kifejezésekkel, akkor amikor nincs megfelelő iskolátok hozzá.
zundapp 2011.11.03 15:17:09
@alagi:

Pilhar aki Hamer lobby főnökféléje, és a Mo.-i főmufti nem is "gyógyít", csak oktat. Semmi tapasztalatuk nincs az elméletük igazolására. Ezt nem én találtam ki, a fórumukon maguk a tagok írják.

A szemináriumokért rendesen elkérik a pénzt, gondolom a "gyógyítást" azaz a 3 órás lelki fröccs is keményen ki van fizetve.

Azt mondják nem ezobiznisz, pedig az. Ötvözik szinte az összes spiri maszlagot, ezzel a mókával. Ajvé Krisztiánt keverik egy kis domjánmindigjobbanlászlóval, természetgyógyászatot az energiaadjukátot haakarjahanem stb.

Ha ez a maszlag lábra kap, amit nem hiszek, akkor sok embert bevisznek a szomorúságba.
zundapp 2011.11.04 23:53:53
@VUVUZELLANÉNI:

Ez az áltudomány egy furcsa kört alkot. A kör kerülete az "orvosi atlaszuk", és annak magyarázata.

A kör belsejében Hamer saját "zsenialitásának" esszenciájaként a spirituális tanokból, nézetekből összeeszkábált, és újként tálalt "tan " áll.
Nyelvileg az egészet átfogja, és beszövi egy sajátos nyelvhasználat, ami nagyon orvosinak, tudományosnak tűnik, de nem az.
Nem orvosok mégis gyógyítást ajánlanak, orvosellenesek stb. Ezek megtévesztések.

Ha nem lennének várólisták, lenne elég pénz az eü-ben stb., akkor sem lenne kevesebb ezogyógyító maszlag, mert ebből élnek.
Modorosblog Ingatlanos szótár 2011.10.21 06:00:00
Ez bizonyára már a sokadik ilyen próbálkozás - én a Szó-Beszéd (Pease-Garner) c. könyv egyik fejezetéből indultam ki. Most kaptuk: az Urbanistán is volt hasonló.   Dinamikusan fejlődő: foghíjtelkek, tűzfalak, rozsdálló gyártetemek, még külsőbb kerületekbe zsuppolt…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Világutazó A maorik világa 2011.09.08 19:31:00
A maori név  polinéz eredetű.  Jelentése: normális, egyszerű, természetes, rendes. Ahogy magukat nevezik: tāngata whenua („a föld népe”). Őshazájuknak a Társasági-szigeteki Hawaikit tartják. A legenda szerint az első ember, aki megtalálta a mai Új-Zélandot Te…..
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
Balogh Írisz soha nem akart művész lenni. Nem pályázik, nincs rajta nyomás, hogy eladhatót készítsen, hogy ebből éljen. Ahogy mondani szokás jó közhelyesen, mégis súlyos igazságtartalommal: ő csak egy alkotó ember, aki abból dolgozik, ami épp a keze ügyébe kerül, arra viszont…..
zundapp 2011.08.08 11:17:48