Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BarmyArmy

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
40.000 youtube követőre itt a következő különkiadás ..
Új bloggal bővült a Blogajánlónk is! A Warzone Online elsőre csak egy újabb filmeket és játékokat kritizáló blog, viszont a szerkesztői nem mások, mint Pc Veterán, és az Oscar-unk kapcsán már agyondícsért Power és Cody. Ebből már kitalálhatjátok, hogy a cikkek/videók…..
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Filmbook B.Ú.É.K. - 2013! 2012.12.31 23:50:37
Santinoval beszéltük, hogy az idei évből nem igazán tudnánk összeszedni 10 rossz filmet. Mert mindegyiket megmentette valami, vagy ezeket szerencsére elkerültük. Kétségkívül voltak necces pontok 2012-ben - pl. elmaradt a beígért világvége - de még a legrosszabb filmek sem voltak…..
Sajnos technikai problémák miatt a videó hangja nem lett tökéletes, és az indavideónak hála a képek is teljesen összefolytak. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, de remélem így is élvezhető lesz a videó. ..
Baaad Movies Évzáró - 2012 2013.01.08 08:33:05
Ismét eltelt egy év, és azt kell mondjam, soha jobb évet! 2012 kifejezetten erős volt a mozikban. Több volt a kellemes meglepetés, mint a csalódás, és ha nem is minden nagyon várt film váltotta be az ígéreteket, a legtöbb még így is jó volt. Hollywood nagy blockbusterei éppúgy…..
Noha nem szilveszteri különkiadás, de ezzel a videóval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni minden nézőnknek! ..
A sorozatkerülők örülhetnek, február 10-ig pihentetjük ezt a rovatot. Addig is elemezzük ki az idei utolsó részt, ami most is bővelkedett izgalmakban, ahogyan azt múlt héten reméltük. Menjünk csak szép sorjában. A kezdés nem kicsit fura, hiszen egy csapat vadidegent látunk…..
Nos, látvány... az van! Ezen kívül Wall-E meets Legenda vagyok meets District 9 meets Tom Cruise... én nem tom, nekem valahogy ez nem jött át, igaz, a képregényről se tudok semmit. Úgyhogy titeket kérdezlek, jó lesz ez? ..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..
Születésnapomra megkaptam a Resident Evil 4-et PS2-re (ez a konzol most nálam a RPCJS megszűnése óta azóta is nem hogy reneszánszát éli, de kb 4x annyi játékom van már rá, mint akkor volt). A RE nálam nem volt nagy fogalom, az első részével játszottam aztán igazából ennyi. Nem…..
Kérdezz - Felelek (46) Kérdezők:norbert93MeerkatThrillerfanRolika35CucuminatorDanton01   Kérdezz - Felelek (47) Kérdezők:Danton01danivillaBagaj ..
Szegasztok! Holnap jövök hónap témájával, de előtte egy fontos közleményt szeretnék kiírni. Mint tudjátok Bighouse, a Rossz Mozifilmek Sorozat gazdája már elég régóta nem készített új videót (július óta), ami így már kb 4-5 hónap, de még csak hírt sem ad magáról! Sem a…..
Baaad Movies Baaad Movies - [REC] 3 2012.11.21 07:49:52
Közérdekű közlemény a videó előtt: A héten, de legkésőbb jövő hét elején postázom az Oscar nyereményeit. Elnézést a késésért, de nem volt színes tinta a nyomtatómhoz, ami nélkül az okleveleket nem tudtam megcsinálni, és a vásárlása nem volt egy egyszerű menet…..
Kicsit megkésve ugyan, de mi is közzé tesszük a mester filmjének első előzetesét, ami néhány napja jelent meg, és azonnal könyörtelenül felcsigázta a várakozásokat. Nem is véletlenül! Én előre is emelem a kalapomat James Rolfe előtt! ..
BarmyArmy 2012.11.16 18:40:01
Velem van a gáz, vagy ez tényleg nem néz ki olyan rossznak??? ..
Először is íme a híres klasszikus horror jövőre érkező remake-jének előzetese, aztán majd kicsit nagyobb hangvételben leírom, hogy mi nekem a bajom ezzel a filmmel. Figyelem! 18+, és nem véletlenül! Már ez a másfél perc is kegyetlenül brutális, szóval csak erős gyomrúak…..
Baaad Movies Baaad Movies - Far Cry 2010.02.25 22:09:00
Újabb Uwe Boll munka került terítékre. A Holtak Házánál lényegesen jobb, de a Király Nevében szintjét már nem éri el. Jó szórakozást a videóhoz! ..
A zogok kemény csávók és a költségvetés is lehetővé tette, hogy az ajkai gyár salaklerakóját használhassák. Az Űrgammák klasszikus földi csatája, önfeláldozó androiddal, aki úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruhába csomagolt fizika tanár és bátor gyerekekkel. A…..
Emlékszem, már az első évad (!!!) idején is emlegettétek, hogy ennek a japán marhaságnak itt a helye a sorozatban... és tényleg! Jobb később, mint soha! U.i.: A Kérdezz-Felelek is folytatódni fog hamarosan, ismét egy maratoni adaggal. ..
BarmyArmy 2012.11.03 21:53:19
@Excalibur: 18,5 igen tudod egy költő mindent megtehet írhat akár egy oldalas mondatot is.
Az átlagosnál valamivel több szenvedés árán, de végül csak kész lett az újabb bemutató, a már korábban ígért Asylum-filmről. ..