Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Laikus- (törölt)

0 bejegyzést írt és 840 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
-Laikus- (törölt) 2013.08.23 15:29:19
@Baltazár.:

Az a baj Baltazár, hogy Te élből degradálod a dolgot, holott bőven van benne logika. Ellenben még egy logikus koncepciót sem írtál eddig. Csak a dogonok, a Biblia, meg egyéb valóban esti mese kategóriákra hivatkozol. Ez mondhatni egy nulla, már ne is haragudj.

Kreténség? Az, amit Te vársz (ami soha nem jön el) azt lehetne annak nevezni bőven, de ezért is tart itt hazának, mert a túlnyomó többség egy megvezetett zombi. Akik a zsidó mesében hisznek rendületlenül, vagy teljesen ateisták. Aztán csodálkoznak, ha a héberek megeszik reggelire az egész bagázst.

A Te istened Baltazár egyszerűen nem létezik. Zsidó mese a naiv réteg számára, erre találták ki anno.
Majd szólj feltétlen, ha az a bizonyos "Isten" csinál is valamit a történelem során, mert eddig egy nagy nulla a tevékenysége. Bizonyára nem ér rá soha, de hinni kell benne, annak ellenére is, hogy zéró a bizonyíték vagy a tényező. Ja, a hit meg a Biblia. Made in Izrael. Ez lenne a megoldásod avagy koncepciód. Kiváló, csak roppant mód gyenge, ráadásul tele van logikai bukfencekkel. De persze sebaj, mondják a zsidó mese hívők:-D

Eközben Te kritizálod a régészeti és történelmi tényeket. Ne is haragudj, de erős analógiát érzek a hit gyülekezete szektát illetően;-) Azok is állandó jelleggel a Bibliára meg a teremtő Istenre hivatkoznak, aztán 2 ezer éve szabadságon van az alkotó.

Vicc.
-Laikus- (törölt) 2013.08.23 16:06:08
A Soho felvételén, a Nap mellett, ismét megjelent egy nagyon érdekes dolog, ami kísértetiesen hasonlít az ősi ábrázolásokon látható szárnyas tárgyra, amiben az Úr tartózkodik. ..
-Laikus- (törölt) 2013.07.28 22:05:21
Igen, valóban van párhuzam. Érdekes. (Ahura Mazda).
"Anunnakik" vagy nevezzük Őket akárhogy, Ők vannak ennek hátterében is feltehetőleg.

Recycling....
www.acrd.bc.ca/cms/wpimages/wpID222imgID288.jpg
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c8/Ouroboros-simple.svg/220px-Ouroboros-simple.svg.png

Mint az ember, amiként az állatokat használja élelmiszeriparban. Csak Ők egészen más aspektus alapján teszik mindezt, hiszen ebben is (gondolkodásmód) jóval fejlettebbek. Tudom, szkeptikusok vagytok ezzel az elmélettel kapcsolatban, de sajnos igencsak sok tényező erre a feltételezésre utal.

Végül is, "Istenek". Számunkra vagy inkább hozzánk képest.
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
-Laikus- (törölt) 2012.10.26 22:11:27
@Detros:

Jól látod.
Aki"elvették"talán nem véletlenül tették mindezt.
Ez a történt nagyjából az özönvíz után történt,hiszen ahogy Jumas is említi Noé/Utnapistim(Sumer):hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96z%C3%B6nv%C3%ADz_%28m%C3%ADtosz%29

600 éves mikor gyermeke született(Ezért is kérdeztem erről Baltazár barátunkat,mert Ő igen jártas a Bibliában),de ugye ez az állapot az özönvíz előtti időkre tehető.Összegezve az életkor "csökkentés"azok hajtották végre,akiknek anno a hosszú életet is köszönhettük.

Utnapistim(héber elnevezése Noé)pedig Enki parancsára tette azt amit.....Enki pedig egy"Isten"volt a sok közül,de egyszerűsítve egy Anunnaki.

"Enlil és az istenek tanácsának akarata beteljesedett. Ám Enki terve is sikerrel járt: csituló habokon ringott a bárka, amelyen férfiak, nők és gyermekek, de más teremtmények is túlélték a megpróbáltatást......"

Enki/Enlil mindketten Anu fiai,sem Enlil sem Anu nem kedvelte az embereket.Enki ellenben igen,ahogy Inanna is.
hu.wikipedia.org/wiki/Ist%C3%A1r

Még mindig ott tartunk ahonnan indultunk.....úgy vélem.A kis szürkék pedig feltehetőleg alacsonyabb kasztba tartozó faj mint az Anunnakik.Valószínűleg ezért nem szóltak és nem is fognak beleszólni az itteni történésekben,mert ez nem az Ő"területük".

@jumas:

Soha nem volt céljuk sem a Föld sem pedig az emberiség teljes elpusztítása!Nem erről szól igazából történet.Egy bizonyos egészséges körforgást tartanak fent.Persze nyilvánvaló,ez nem miden esetben jelent számunkra embereknek jót.

@Z.Gábor:

Ugye mennyire érdekes:)

Mózes 1.26.
"...És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra;..."

Többes szám....

".....Kutatások kimutatták, hogy valakik a kőkorszakban aranyat szállítottak Dél-Afrikából a mai Izrael területére. Ezenkivül Lesothóban vasércet bányásztak 43000 évvel ezelött, a Michigan állam területén 200000 tonna vörösrezet termeltek ki méghozzá vitathatatlanul külszini fejtéssel. A vörösréz azonban eltünt. A Michigani réz vegyi jellemzőit sehol a Földön nem találták meg, egyszerüen nyomtalanul felszivódott. Angliából cinket szállítottak 10000 évvel ezelött Krétára, Cornwallból (Anglia) pedig a III. évezredben uránércet vittek Európa délkeleti térségébe...."

Mózes 2.12
"És annak a földnek aranya igen jó; ott van a Bdelliom és az Onix-kő.."
-Laikus- (törölt) 2012.10.26 22:21:20
@Baltazár.:

Ezt külön neked:)
Nézd meg jobban a sumer régészeti leletet.
Ez egy Anunnaki.
m.cdn.blog.hu/ko/kocka/image/anunnaki.jpg

www.ufo-contact.com/wp-content/uploads/2011/07/Sumerian-Annunaki-sculptures-Hybrid-Aliens-DNA-Reptilian.jpeg

A fejformát vizsgáld meg jobban....Alapjában véve tiltva volt az"Istenek"ábrázolása,főleg nagyobb szobrokat tekintve(Talán ez sem volt véletlen!?)De"maszek"már ott is akadt...ezek szerint.
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
-Laikus- (törölt) 2012.07.31 15:08:53
@Baltazár.:

Kapott egy kis reklámot a három napos sötétség is Baltazár a BMW mellett?Ki tudja....ezek mindenre képesek:)
-Laikus- (törölt) 2012.07.31 15:45:52
@Baltazár.:

Közelít,közelít:D
Szerény véleményem szerint is lesz"elsöprés"...ez a dolgok rendje...az örök körforgás....
-Laikus- (törölt) 2012.07.31 16:00:36
@Baltazár.:

Amennyiben ez bejön én egy jót nevetek majd(komolyan)...Sok hűhó semmiért...ez történt több ezer év alatt.Legyünk őszinték,az ember(t.kivételnek)az egoizmus csapdájában vergődik....jött egy kiváló példa:Jézus...most pedig nézzünk körül a világban....teljesen az ellenkezője a meghatározó összességében.Alkotóink pedig ezt ugyanúgy tudják ahogy régen is tudták.....radír,aztán a következő ciklus/menet talán jobban sikerül majd:D
Ők ráérnek...mondjuk a lélek is tegyük hozzá.
A NASA által felbocsájtott Napfigyelő műholdak több alkalommal is különböző alakú, ismeretlen eredetű szerkezeteket rögzítettek közvetlenül a Nap közelében...
-Laikus- (törölt) 2012.04.05 20:02:30
@White Falcon:

Elnézésedet kérem amiért úgymond beleszólok,de én ezt az elméletet a Nibirut illetően már tavaly felvetettem.
Konkrétan:Elképzelhető,hogy a Nibiru egy mesterséges bolygó/űrhajó csak anno a sumérok egy valódi/természetes égitestnek tekintették,az is elképzelhető,hogy nem is túl nagy,mondjuk a Holdnál nagyobb,de amennyiben közelebb kerül a Földhöz mérete tekintélyesnek mondható érthető okokból.Külső bevonata pedig lehetséges aranyból készült(netán egyéb anyag)emiatt pedig a Nap sugarai visszaverődnek róla(fénylik).
Erről született is az oldalon egy remek írás Kilenc által,Nibiru,az ítélő bolygó címmel.
-Laikus- (törölt) 2012.04.05 20:14:33
@White Falcon:

A negatív entitások amelyekről a görög Úr beszél,azok több mint valószínű,hogy az anunnakik/nefilimek/bibliai bukottak/óriások stb.

A Földi rendszer amely uralkodik,a háttérhatalom/illuminátus pedig az ő irányításuk alatt van(Kollaboráns emberek).
A mindent látó szem:
www.topsecretwriters.com/wp-content/uploads/2009/12/illuminatibill.jpg
Anu szeme,az új világrend ehhez kapcsolódik.
-Elméletben-Fantázia?Ki tudja.
-Laikus- (törölt) 2012.04.05 23:48:33
@White Falcon:

Nos,a kormányok bizonyos elmélet szerint tudnak eme dologról-Konkrétan az illuminátusok-Ők vezetik tulajdonképpen a világot a háttérben.
Összeesküvés-elmélet lenne?Elképzelhető,de túl sok az összefüggés.
Nem olyan régen linkeltem egy olvasmányt ide az oldalra,talán érdemes lenne elolvasni.Nem azt mondom,hogy az a teljes igazság,ellenben van alapja a dolognak.
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..