Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memiklos

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvadult tájon gázolok:Ős, buja földön dudva, muhar.Ezt a vad mezõt ismerem,Ez a magyar Ugar. Aki figyelt magyarórán, emlékezhet a tanító bácsi/néni tanulságos leckéjére, miszerint Ady Endre közéleti tevékenységében, újságírásában, költészetében azért kritizálta…..
memiklos 2013.07.11 13:58:25
@s: Igen ez a LÉNYEG oszt minek hívjuk,szidjuk,vagy nem,szinte lényegtelen:)))
memiklos 2013.07.11 14:11:50
@Sárga Király:

Sőt vegyük az ősember életmódját és mindjárt mi vagyunk a fejlett nyugat,na neeeee,miért kéne példának tekintenünk őket?
"mélymagyar bánat is addig ér, hogy kicsi a zsemle és késve járnak a vonatok"

Irigyellek,hogy csak ennyi a gondot érzékelsz kis hazánkban,lényeglátó és boldog ember lehetsz:)))
memiklos 2013.07.11 14:46:05
@Sárga Király:
De hiszen Te írod "ha a lakosság nem enerváltan, legyintgetve nézné mindezt"
ez az amiről már író,gondolkodó elődeink is beszéltek!
A magyar mentalitás (ha létezik ilyen)
talán ebben nyilvánul meg és nem sok köze van a nagypolitikához. Véleményem szerint minden politikai rendszerben megtalálható volt ez a mentalitás.
A járvány és éhhalálra még egy kicsit várni kell,a diktatúra na az még csak igazán "nézőpont" kérdése,mint ahogyan írtad korábban!
Miután kedden-szerdán Viktorunk politikai értelemben szánalmas vereséget szenvedett a strasbourgi nagypályán, következésképpen újabb összecsapásokat helyezett kilátásba, majd csütörtökön hazai porondon dekázásban látszólagos revansot vett, a pénteki mantra alkalmából…..
memiklos 2013.07.06 10:33:34
@Vigyázz autókihajtás!:

Ezen hozzászólás kb.8 általános iskolai színvonalú,tele baromsággal,a valóság semmibevételével,(kis létszámú baloldal,soha el nem hangzott EP idézet)viccként pedig szintén értékelhetetlen:)))))
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
memiklos 2013.07.05 08:26:12
@KopaszMercis:

Nesze neked műveltség,már Ady sem jó,és nem magyar!Szégyen a bejegyzésed minden betűje,és csak a tahóságod bizonyítja!
Miután a szárszói dzsembori kapcsán megtudtam, hogy még létezik, tegnap este fellapoztam a négyszáz forintba kerülő Hócipőt. Átlapozva a negyvennyolc oldalnyi kínkeserves szenvedést komolyan gondolkozóba estem. Voltak ezek az emberek egyáltalán valaha viccesek? Az újság…..