Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beastblizzard

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
beastblizzard 2011.07.01 09:58:33
@hagyma:
az látszik hogy 50 vagy, és mi vagyunk a huszon- harmincéves írástudatlanok. Nézd már meg az ékezeteid, meg a helyesírásod.
nem akarok ellenséges lenni, de egyezzünk meg abban, 60felett azért már illik bácsinak lenni, nem is újmagyar módra letegezni, vagy "bá"-nak szólítani. nem a korral van bajom, csak akik képtelenek elfogadni hogy az már nem egy fejlődőképes, versenyképes kor. legjobb esetben is csak stagnáló, vegetáló! De ettől függetlenül persze, lehet aktív valaki, de nyugdijas ember ne tudjon mél nélkül elszabadulni a házától? ez a vicc:)) kérdem én mit csinált gyerekkorában ez az ember?
És itt is érvényes a fent írott dolog:
"Bennem még felmerült egy kérdés: a 64 éves nagyapa hogyan akarta használni az E72 QWERTY gombsorát, mikor egy ilyen beállítás nem jött össze neki? Vagy fizikailag patent a nagyi, csak a szellemi képesség kicsikét... "
beastblizzard 2011.07.01 13:09:44
@Alfonz64:
Igen, ezt tudja a világ, de a Windows házasság majd megoldja azt ami amúgy sem a mi bajunk.
Meg a Maemo, vagy az isten tudja mik. De ettől függetlenül amig létezik a Nokia mint telefonos cég, ha majd nem lesz jó nekem az E-series váltok régi 1100-ra vagy a jól bevált 6310i-re
beastblizzard 2011.07.01 17:23:21
@hagyma:
eddig minden rendben, viszont a lemez nálam ott megakadt hogy mi a francnak kell az utcára is mail egy 64 évesnek?
Az én szüleim 75 és 69 évesek, olvasnak mailt, híreket, skype s azzal mennek a levegőre, kertben dolgoznak sétálnak bicajoznak. Mert ők nem a neten s a gameboy-on nőttek fel mint mi, s ki tudják használni az idejüket. Erről beszéltem ott, hogy vajon mit csinált az az ember gyerekkorában. Biztos bezárták a pincébe és gomblyukakat varrt zsebpénzért a gyertyafényben. Más magyarázatot nem látok ha egy 64 évesnek nem elég az asztali számítógépre érkező mail. Vagy utolérte a második gyerekkor, amikor nem lehet elvonszolni a számítógéptől?