Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzügyi IQ

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
Pénzügyi IQ 2011.12.30 23:11:37
@JuveKrisz: Nem jó a hasonlat, mert az amit hitelre veszel az addig míg nincs kiegyenlítve a hitel csak korlátozott Tulajdonjog ahol Te mint hitelfelvevő jogot adsz a Banknak arra, hogy a köztetek lévő Szerződés feltételeinek nem teljesülésének esetén a Bank kisajátíthassa az ingatlan Tulajdonjogát. Ez nem ugyanaz mint az az eset, hogy reggel odamész a bankautomatához bedugod a kártyád és megdöbbenve látod, hogy nincs rajta pénz, pedig emlékeid szerint kellene rajta lenni. Idegesen berohansz a bankfiókba kérdőre vonod az Ügyintézőt aki vállvonogatva közli Veled, hogy a gázművek, kábelszolgáltató, APEH, vagy bárki más simán leemelteti a pénzt hivatkozva vélt vagy valós tartozásod fejében Picit kérdez körül az ismeretségi körödben, biztos, hogy nem 1 embert találsz akivel ez megtörtént már(velem is). Te mint az azon a számlán lévő pénz "Tulajdonosa" véleményem szerint nem adtál engedélyt a Banknak, hogy ilyen követelést kielégítsen. Ha tényleg Te vagy a Tulajdonosa annak a pénznek a számlán kizárólag a Te írásos engedélyeddel tehetné meg!! Csendben jegyzem meg, hogy Magyarországon a kamatadó bevallási kötelezettsége ÖNKÉNTES! Kérdem én, hogy ha valami önkéntes miként lehetséges, hogy a bank, biztosító szó nélkül vonja le és küldi át az Adóhatóságnak az adót? Te aláírtad, hogy engedélyezed neki ezt??
Pénzügyi IQ 2011.12.30 23:22:35
@newtehen: Pont erről beszéltem. Szerencsére az Unió tagja vagyunk(még!!), így törvényes lehetőségünk van arra, hogy abban a tagországban tartsuk a Vagyonunkat ahol akarjuk:) Nem kell messze mennünk ahhoz, hogy olyan országban és azon belül is olyan Intézményben tartsd a Vagyonod ahonnan SENKI nem tudja elvenni, végrehajtani, se volt házastárs, se szolgáltató, sőt még az Adóhatóság sem!!!! Nem is láthatja, ugyanis ebben az országban Alkotmányos szintű törvény mondja ki, hogy harmadik félnek semmilyen infót nem adnak ki a náluk elhelyezett Vagyonról(nem Svájc ez)!!!!
Pénzügyi IQ 2011.12.30 23:28:26
@Erdőtársulás: Mielőtt cinikus megjegyzéseket teszel kérlek vedd a fáradságot és olvasd át azt a közel 30 oldalas Szerződést amit aláírtál, figyelmesen tanulmányozd át az ÁSZF tartalmát és rá fogsz jönni miről beszélek. Ne keresd szó szerint, mert nem hülyék akik ezeket írták, de ha figyelmes vagy megtalálod, de ha nem keress meg és megmutatom.