Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szandokán

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
Szandokán 2014.02.24 18:22:22
@mortalwombat:

Sógornőm pár éve (akkor még nem volt az)1 éves Panda 1.3Jtd-vel,kiütött karterrel a munkahelyéről hazament. A barátja másnap szólt a szerelőnek, hogy némi olajtócsa van a kocsi előtt-alatt, meg valami piros lámpa tegnap este óta világít.
Karter csere, olaj bele, aztán gyííí. Még egy évig járt vele, majd 1.3-ért eladta egy neppernek.
Két éves, megkímélt, kevés km-es, női tulajos autó volt.
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szandokán 2013.10.10 10:17:59
@KolompárJ.:
Azért valami csak nem volt százas, ha az olajzást áttervezték.
Belsőség Heti merítés 2013.10.06 10:06:24
Öreguras külső, fiatalos dinamika Előre szólok: elfogult leszek. Szűk családi körben ez a 14. Hondánk. Az első autóm Honda volt, és egyébként is nagyon meg vagyok elégedve a márkával. Az első autómat 1,5 évig használtam, aztán jött fél évig egy Opel Astra H. Egy olyan…..
Szandokán 2013.10.07 10:15:37
@ColT: Igazad van. Amúgy jó lenne, ha csak annyi baja lenne egy használt autónak, hogy tekert az órája. Egyébként én a bizományos autókra gondoltam. :-)
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
Mi magyarok nem vagyunk a legjobb karbantartók, és különösen igaz ez az autóinkra. Az átkosban a csehek, endékások, de még a szlovákok öreg Skodái, Trabantjai is milliószor jobb állapotban voltak, mint a mi hasonló korú, vagy még fiatalabb Zsigulijaink. Nálunk össznépi sport…..
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
Szandokán 2011.08.21 23:07:17
@hallari: Igazad van, de a sok felsorolt extrával már nagyon sok milleres gépnél tartunk. Ha ez mind benne lenne, már nem is lenne sok a 2.5
Szandokán 2011.08.22 09:05:20
@Polly-pudli-pötty: Ingyen? Igen!
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
Szandokán 2011.07.03 09:15:39
@barnapapa: Ennyi a lényeg. A kommentelők egy részének a fehér az szürke, egyeseknek meg fekete. Óriási fogalom és értelmezési zavarban szenvednek igen sokan.Hű tükörkép az országunkról. Hagyjuk már.
Szandokán 2011.06.30 21:40:13
@nagyati67: "Esetleg még jobb is" :lol: Már nagyon késő van, nem kellene neked már aludnod? A felnőttek ezt már kibeszélték.
Szandokán 2011.06.30 21:55:52
@zsoci: De! KELLJEN vele foglalkozni.Simán az átbaszásról szól az egész. Holnap a hentesnél egy kicsit büdös húst kapsz, megfőzöd, megeszed. Jóllaktál? Igen. Beteg lettél? Nem. Azért mégsem volt olyan fas.a az ebéded, nem?