Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paparázó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Proszektúra Bayer Zsolt reterátja 2013.01.08 13:36:42
Mint az utólagos magyarázkodásokból tudjuk, Gyöngyösi Márton nem úgy gondolta, ahogy mondta. Most pedig Bayer Zsolt magyarázkodik Tényleg mi legyen? című glosszájában. Ő sem úgy gondolta azt a megoldást azonnal bárhogyan, ahogy a gonosz ellenségei állítják, hogy ő hogy…..
Kedves Lagarde asszony, szeretve tisztelt tárgyalópartnerem! Hát kisztihand. Hogy vagyunk drága asszonyom? Mert én rosszul, ezért írom e sorokat. De remélem Önnek kedves egészsége jól szolgál, a vírusok, bacilusok messze elkerülik. Rossz rágondolni, hogy ebben a szottyos időben…..
paparázó 2012.11.02 13:41:37
Sorsfordító lehet 2011 ősze. Orbán Viktor elérte - az eddigi - mélypontot, de még nem koppant. Ő legalább is nem érzi úgy, vagy ha igen, akkor nem vallja be. Ehelyett beszól kormánya új szóvivőjének. El tudom képzelni, miféle ordibálás zajlik a Nándorfehérvári terem…..
paparázó 2011.09.22 18:47:13
Gréczyblog A GDP és Sukoró 2011.08.17 06:33:00
24 óra sem telt el a két hír között: Polt Péter, a Fidesz volt képviselőjelöltje meg kívánja gyanúsítani a Fidesz elnökének legnagyobb - és egyetlen - politikai ellenfelét. Ehhez átküldött a már nem annyira Tisztelt Ház mentelmi bizottságának egy aktacsomót, intézkedjen…..
paparázó 2011.08.17 14:46:13
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..