Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazious

21 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nerazzurri A továbbjutásért 2019.11.05 18:09:37
A német és az olasz bajnokság jelenlegi második helyezettjei találkoznak egymással a Bajnokok Ligájában, ez még akkor is érdekes meccset ígérne, ha épp nem a kedvenc csapatunk továbbjutásáról döntene a mérkőzés. Pedig de, most akár arról is dönthet...
Nerazzurri Nem tartunk még ott 2019.10.08 18:26:43
Az elmúlt hét két nagyon nehéz meccset hozott, és bár sajnos mindkétszer alulmaradtunk, nem igazán szomorkodhatunk.Éveken át álmodoztunk arról, hogy a Barcelona és Juventus ellenihez hasonló rangadókat játszhassunk, úgy, hogy - még ha minimális is - esélyünk legyen a győzelemre. Nagyon fasza lett…..
Nerazzurri Jókor jött Derby 2019.09.22 13:04:07
A hétközi kupakudarc után megint megszaporodtak a bulvár típusú hírek a csapat háza táján, pedig már azt hittük, Wanda távozásával nem kell olyanokat olvasgatnunk, hogy Lukaku meg Brozovic összebalhézott, Conte az edzőközpontban aludt, mert a felesége nem engedte be, Skriniar meg le akar lépni a…..
Nerazzurri Leccez még jobb is! 2019.08.27 19:13:22
Bevallom őszintén, azért vállaltam az értékelő írását, mert el akartam sütni a fenti szóviccet. Pesszimista-realista mivoltomból kifolyólag egy nyögvenyelős kezdést, szoros 1-0-ás, 2-0-ás győzelmet prognosztizáltam, de írtam is a többieknek, hogy akkor is ez lesz a bejegyzés címe, ha 5-0-ra nyerünk.…..
Nerazzurri CONTEnders? 2019.06.08 15:42:41
A múlt héten hivatalosan is bejelentették az új edzőt a csapatnál, ̶é̶s̶ ̶m̶i̶n̶d̶a̶n̶n̶y̶i̶a̶n̶ ̶m̶e̶g̶l̶e̶p̶e̶t̶é̶s̶s̶e̶l̶ ̶k̶o̶n̶s̶t̶a̶t̶á̶l̶t̶u̶k̶ szerencsére hetek óta köztudott volt, hogy Antonio Conte lesz az, így volt időnk felkészíteni magunkat a Juventus-legenda érkezésére.…..
Nerazzurri Arrivederci, Mister 2019.05.30 18:01:40
A mai napon hivatalossá vált, amit régóta tudott mindenki, Luciano Spalletti vezetőedzőt menesztette a klub. Ezzel 2010 óta a 12. edzőt fogyasztotta el az Inter, ez idő alatt Spalletti volt a legtovább regnáló mester, az egyetlen, aki két egész szezont kihúzott a kispadon. Bár a játék az utóbbi…..
Nerazzurri Szívinfarktus 2019.05.27 15:55:04
A meccs előtt elég sok mindenre számítottunk: összekapják magukat a fiúk, és 3-0-al simán behúzzák, nyögvenyelős 1-0, ötlettelen körbeadogatós, 80. percben szenvedős 0-0. Abban majdnem biztosak voltunk, hogy a meccs csak a tét miatt lesz izgalmas, de nagy fordulatokra nem számítottunk. Gondoltam…..
Ez a kérdés a meccs előtt. Üldözőink a Flúgos futamban nem tették meg azt a szívességet, hogy ezt a fordulót a korábbiakhoz (és hozzánk) hasonlóan elbalfaszkodják, (minden üldözőnk és még az Empoli is nyert) így az utolsó meccs előtt mindenki itt liheg a nyakunkban, sőt, az Atalanta már be is…..
A korábbi posztjainkban már megállapítottuk, hogy idén nem azé lesz a BL-hely év végén, aki a legjobb teljesítményt nyújtja a fináléban, hanem aki a legkevésbé cseszi el a meccseit. Bizony, igen komoly bajban lennénk, ha a csapatunk teljesítménye alapján osztanák ki a bajnokság 3-4. helyét, mert…..
Vasárnap este abban a tudatban léphettünk pályára, hogy a Roma és a Milan botlása után egy esetleges győzelemmel lerázhatjuk magunkról a vetélytársakat egy időre. Spoiler: nem így történt. ..
Nerazzurri Talpra állni 2019.03.19 20:52:58
  Minden előjel arra mutatott, hogy vasárnap este nem épp örömünnep elé nézünk, ugyanis a Milan jóval esélyesebb helyzetből várhatta a derbit:  A Piatek és Lucas Paqueta által feltámasztott Rossoneri az utolsó 10 meccsén 7 győzelmet és 3 döntetlent hozott össze a Serie A-ban (és közben a Napolit is…..
Túl vagyunk egy Sampdoria elleni győzelmen, az EL-ben pedig a Rapid Wien érkezik hozzánk a héten, ellenük kötelező a továbbjutás. Az elmúlt három meccs alapján akár azt is hihetnénk, hogy túl vagyunk a nehezén, mégis, egyelőre sokkal több a kérdés a csapat körül, mint a bizonyosság. Kérdezz! - Nem…..
Nerazzurri E.T. Haza! 2019.02.02 14:36:10
A nagy januári mercatozás, a csapat körüli botrányok, és a pocsék eredmények mellett elsikkadt, de pár napja a hongkongi illetőségű LionRock Capital megvette az Inter tulajdonrészének 31.05%-át Erick Thohirtól, így a korábbi elnöknek immár semmilyen érdekeltsége nem maradt a klubnál. Alig két…..
Nerazzurri Év eleji kötelező 2019.01.13 15:12:56
Két hét meccs nélküli időszak épp elég arra, hogy egy valamirevaló szurkolónak elkezdjenek kialakulni az elvonási tünetei kedvenc csapata meccsadagja iránt. A mai meccs ugyan nem ígér különösebb adrenalinsokkot, de talán a nyári barátságos mérkőzésekhez hasonlóan legalább egy citromos sör…..
Állítólag volt tegnap valamilyen Empoli-Inter meccs, de a csapat pont annyira vette komolyan, mint én az összefoglalóírást a mérkőzésről: nem nagyon. Ellenben nemrég megtörtént a blog történetének legnagyobb botránya, amiről eddig nem sok szó esett, ezért inkább pörgessük vissza az idő kerekét…..
Péntek este megint alsókutyaként léptünk pályára a Juventus otthonában. Igazából sok mindent nem vártunk előzetesen a meccstől, egy kis gólarányú vereség tűnt reálisnak, ami végül be is jött. Utólag mégis jogosan fintoroghatunk, mert ebben a meccsben tényleg, de tényleg benne volt a győzelem.Icardi…..
Kedd este a legerősebb kezdőcsapatunkkal fogadtuk a Messi nélküli Bacelonát. Az esélyesek még így sem mi voltunk, és azt hiszem, mérkőzés előtt a legtöbben aláírtuk volna az 1-1-es döntetlent. Hiszen a csapatok erejét nézve ez is bravúr. Mégis, – tegyétek a szívetekre a kezeteket – nincs bennetek…..
Jó, az egyik fele erős túlzás, de kellett valami clickbait cím. A tény viszont, hogy ma délután a góllövő listát 9 góllal vezető lengyel Piatek vezérletével felálló Genoát fogadja a 10 forduló alatt a legkevesebb, mindössze 6 gólt kapó Inter védelem.  Skriniar támogatja Icardit a tegnapi…..
A tegnapi nap folyamán hat játékossal hosszabbított szerződést a klub. Ezek között volt teljesen érthető, és volt pár WTF döntés is. Annak próbálunk most utánajárni röviden, hogy milyen csúnya titkot tudhat Dalbert a vezetőségről, amivel ki tudta zsarolni az új 5 éves kontraktusát.  ..
#Interiscoming, hirdette tavaly a csapat marketingosztálya egész szezonban, hogy aztán nyáron az #Interishere hashtag vegye át Trónok harcára ügyesen reflektáló aláírás helyét. De – bajnokok ligáját érő helyezés és nyári igazolások ide, szezonkezdet, Tottenham és Milan elleni rangadó oda, – a csapat…..
  Nem tudom, ki hogy van vele, de én meglehetősen utálom, hogy a bajnokság kezdete után nem sokkal két válogatott szünet is következik. Azt még megértem, hogy az EB- és VB-selejtezőkre elviszik a csapatunk legjobbjait, – hogy aztán legalább két-három játékost sérülten küldjenek vissza, – de egy…..
Ez a nézet terjed egyre szélesebb körben a román társadalomban, a többségi ortodox egyház papjai pedig támogatják ezt a vélekedést, írja a nol.hu. Szerintük a fiatalok megérdemelték a sorsukat, mivel klubokba jártak és rockzenét hallgattak. Az iskolai hittanórákon is azt…..
Geekblog 2013 legjobb képregényei 2014.01.07 08:00:00
Mielőtt még mindenki ijedten kapkodna a telefonhoz, hogy a 911-et hívja (hazai olvasók több szám közül is válogathatnak, de ez ne zavarja össze őket, a 112 jó lesz, ha nem tudják bekategorizálni a vészhelyzet természetét), gyorsan megnyugtatnám őket, hogy összeállítottuk a…..
Blazious 2014.01.10 20:52:41
@Case: Az X-factorral kapcsolatban szerintem nincs igazad, aaz egyik legjobb sorozat volt évek óta Peter Davidtől. Az x-menek viszont tényleg pocsékok.
Geekblog VHS paradise: Predator 2013.09.20 06:00:00
Keményfiúk, kéziágyúk, izomhegyek, dzsungelkommandó, földönkívüli, gerinckitépés. A cicivillantáson innen a Predatorban minden, de úgy kurváraténylegminden megvolt, amiről a VHS-korszakban egy pelyhedző állú ifjonc álmodhatott – meg még az is, amiről nem. John McTiernan…..
Geekblog Geexkomix 65. 2013.09.13 12:33:04
Batman: Black and White #1Történet: Chip Kidd, Neal Adams, Maris Wicks, John Arcudi, Howard MackieRajz: Michael Cho, Neal Adams, Joe Quinones, Sean Murphy, Chris SamneeDC ComicsEredetileg a DC Villians Month-járól akartam írni – nem egy konkrét képregényről, hanem a koncepcióról úgy…..
Blazious 2013.09.15 18:18:59
@Ghavin: Az X-men Akedemys tagok nekem is nagy kedvenceim, bőven lenne bennük potenciál, anno sztem teljesen jó történetek születtek velük. Sokkal inkább mint akárki a mostani Watx-ből, akik hiába lennének valamennyire érdekes karakterek, valahogy mind felszínesek maradnak, van 1 max két tulajdonságuk tulajdonságuk (Idie utálja magát, mert gonosznak hiszi vagymi, Quentin Quire lázadó de belül azért nem olyan rossz, Broo egy brood aki okos stb) de különösebben egyikük sem szerethető. Míg mondjuk Dust, Pixie, Hellion, Rockslide, Elixir! sokkal inkább kidolgozott, élő karakterek voltak. (pl elixir bármit meggyógyít, ő hova tűnt az x-genosha után, hihetetlen, hogy senki sem szedte elő, főleg miután magába szívta Wither-t, vagy mi történt Dusttal, aki azóta is haldoklik?) Ehhez képest az új uncannys gyógyító eddig nem csinált semmit, csak gyógyított. Meg a többi új uncannys mutánson sem érzem azt, hogy halálra fogom izgulni értük magam, eltelt kb 10 szám velük, és a képességeiken kívül nem sok minden derült ki róluk. Arról meg nem is beszélve, hogy X-23 valami ostoba Avengers Arénás cuccban van, ahol rajta kívül mindenki c-listás, érdektelen karakter, ennél azért többet lehetne vele is kezdeni.
Blazious 2013.09.15 18:53:26
@Ghavin: Viszont Wither "elszívása" után kissé érdekesebb lehetett volna a képessége. + Kb most ugyanez van az új gyógyító sráccal.

Az Avengers Academy épp most halálozik el az Avengers Arenában :) Nekem valahogy az x-menen kívül egy fiatal csapat sem jött be. Se a Young Avengers, se az academy, a Runawaysnek viszont lehet adok majd egy esélyt valamikor.